蘇格蘭數據證明 Covid-19瘟疫是完全接種疫苗者的瘟疫

197 回覆
211 Like 66 Dislike
咁寫駁五刀
又要叔叔幫你上統計堂
打左第一針既confidence interval 闊過西隧,你唔會conclude 到打左一針入院或死亡率增加係statistically significant,只可以話打左一針同冇打冇乜分別,所以day 1 一路都係叫大家打兩針,你拎齋打一針講冇意思
如果支針真係有效嘅,理論上住院總人數當中接種疫苗:冇接種疫苗應該係比整體人口當中接種疫苗:冇接種疫苗細,但依家係一樣,都係7:3,咁即係代表支針無用囉
苗撚:靜啦 屌你
繼續無視table 19 - 21
你面皮厚過幅牆
CI我熟撚過你啦廢老
得啦,知你依班毒苗撚當打咗一針嘅人唔係人嚟啦
dllm垃圾磚家仲繼續叫打疫苗
我都識寫

死亡個案中發現100%有飲過水同埋吸過空氣
人哋嘅統計圖表就整合晒由8月21日至11月26日嘅數據,你就由其抽三個表出嚟鳩噏
繼續無視人哋嘅詳細分析啦
你面皮厚過兩幅牆添呀
唔理啦
連登飛機文
- UK成8成人打咗針,基數大,而家畀omicorn破咗防,入廠/死亡個數字多過未打既人數係合理。
- 其實應該用百分比比較打咗針同未打針入廠/死亡百分比先知個苗仲有無用。例如1000個打咗針既人vs 1000個未打針既人,入面各自有幾多人入廠/死。
有班人總想拖人落水
自己返唔到轉頭都唔好做呢d野。。。
Source呢?

利申: 反苗
個report 係用你條link download
我冇得揀黎用
定你想講蘇格蘭政府篤數逼害你
班人俾藥廠fake哂打懵仔針 只好繼續信支爛鬼針有用令自己感覺良好啲
最新報告
https://publichealthscotland.scot/media/10930/21-12-22-covid19-winter_publication_report.pdf

死亡率跌到得0.1%左右
打1,2針同無打疫苗無乜分別
打第3針先見到功效
反苗撚:數據唔重要嘅,我哋不可質疑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞