蘇格蘭數據證明 Covid-19瘟疫是完全接種疫苗者的瘟疫

197 回覆
211 Like 66 Dislike
打唔打針都會死
而且未必死係新冠
所以數據完全唔係咁計,但個表算中肯
你到底有無睇過你條link入面個full report?
Page 42開始所有數字都話vacinne係有用
唔識睇英文?
我聽我位醫生朋友講,最近佢好多病人肚瀉,瀉足成個月有多,原因不明,但共通點就係打咗毒苗
咁係唔係真係關支毒苗事呢就唔知啦
咁袁國勇講啲野一樣
佢打唔打疫苗果個禮拜都會死
我淨係知你連’vaccine’都唔識
畀個唔識英文嘅人問我識唔識睇英文,真係笑撚死人
Table 19清楚表示
無打疫苗嘅人當中每10,000有411人中招
有打疫苗嘅人當中每10,000有253人中招

真係廢人睇廢野
鬼佬有typo都一定係因為唔識英文
只信美國,英國同加拿大政府,其他一律當9up
連’vaccine’都唔撚識,真係唔知邊個廢囉廢撚
香港7成人打疫苗都係為番工架啦
話之佢有無效
假新聞 收皮啦

疫苗點會無效 無效打來做乜?
苗撚個龍門 可以點搬 請出招
分報告小左d好重要的資料
就係unvaccinated and vaccinated的人口變化
因為unvaccinated 的人減少,咁unvaccinated 中covid 的速度自然會減少

我都唔同意強制打vaccine
不過呢分報告的比較方法唔好
防重症之嘛
又無話防死
俾真數據完全駁斥你篇19野,係咪條氣谷住谷住
算喇唔好再講 苗撚會話你d 數計錯左 又或者你放流料 因為佢地d 數據先係數據 佢地d 專家先係專家 你唔係苗撚全部都fake news
即刻話口未完就出現了
留名
你當打咗一針嗰啲唔係人
打咗一針同兩針嘅人多過冇打嘅人差唔多成五千人
ADE

第一日已經講啦

終於等到依日了!!!!

好滾動!!!!!!!!!!!!!!
可唔可以快啲即刻駁嘴
想睇
非苗撚但有冇更多數據support?
十萬人打針,一百人冇打,咁緊係打咗針嘅染病會多過冇打針嘅
乜死亡率唔係 (死亡)/(感染)? 幾時變咗做(死亡)/(入院)
啪針後係減入院唔係減感染
啪針佔人口比例大嘅 咪做到前計法低後計法高
依篇文嘅統計圖同分析咪就係基於真數據㗎囉

你睇下林偉雄醫生嘅意見先至再吠過啦毒苗撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞