蘇格蘭數據證明 Covid-19瘟疫是完全接種疫苗者的瘟疫

197 回覆
211 Like 66 Dislike
反苗狗日日出fake news
睇埋大紀元質素既鳩up當大發現

南韓超過一萬人接種疫苗後死亡
https://lih.kg/bfJRirU
ok bro
你又post高登個香江19做乜鳩
睇左頭幾段已經估到係台灣文章
內容冗長又重覆,用字奇怪又詞不達意
睇幾段已經睇唔落去
大紀元話1+1=2,咁你又話大紀元鳩噏呀?

Facebook承認Fact Check只是左派人士意見
https://lih.kg/2815354

毒苗撚日日食緊左膠屙出嚟嘅屎,仲食到津津有味
依家越嚟越少人道出真相,將就下啦
唔好怪佢哋, 好多都中學未畢業, 同偉大嘅皇帝睇齊
咁大公報都好有公信力喇
反苗撚識閪科學咩, content farm+陰謀論走天涯, 咩immunology epidemiology RCT無用㗎
https://forumd.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=7505520&page=1
過街老鼠過左第條街就唔係過街老鼠?
點解高登會講連登嘢
高登依家淪落到咁,真係折墮囉
大紀元屌鳩支共港共喎,乜大公報又屌鳩支共港共嘅咩?
再講多次啦:喺香港係無反苗撚(anti-vaxxer),只有毒苗撚(pro-vaxxer)㗎咋

你覆緊嗰位巴打所講嘅論點,正正咪論證緊疫苗完全無用囉
知你哋班毒苗撚眼力好,唔會眼大睇過龍啦
因為英國大部分人都打哂啦嘛On9
英國研究
當美國福奇都收支共錢推武廢瘟疫,你喺主流大journal又點會搵到研究結果道出毒苗真相呢

苗撚打針打到壞腦
用打疫苗去外地為目的 傻鳩
分香唔香港咪證明你將政治放落科學囉傻仔, 以後唔好食藥入醫院同用電子產品, 全部科學嚟, 唔啱反苗反科學撚同陰謀論者
所以咪證明緊支針完全無用囉
然後依家香港有人打完兩針都仲重症,但我完全睇唔到班毒苗撚對此有過任何解釋
陳係食衞局局長,點少得佢
大部分人打左
所以死嘅人部分人都係打左嘅都正常
喺香港個個所謂anti-vaxxer由出世到小六都打晒疫苗,我又真係唔知點撚樣反疫苗囉
係相信科學嘅人就唔會當所謂專家係神咁拜,同港共極權同一陣盲撐毒苗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞