蘇格蘭數據證明 Covid-19瘟疫是完全接種疫苗者的瘟疫

197 回覆
211 Like 66 Dislike
新你老母
所以一定係計10萬幾多人入院先合理
班智障俾人fake咗打針,點都要搵理由安慰下自己架啦
蘇格蘭數據證明武漢肺炎是「不願接種疫苗者」的威脅
https://lih.kg/2830806
一時少啲重症 一時可以降感染率 WTF
恥笑陳就收撚埋啦
佢連醫生都唔係
班帶風向反苗撚真係影衰哂反苗人士
真心反苗既咪自己摺埋唔打針
出黎無source講野係咪收咗支那錢呀?
使唔使咁痴線,你自己唔打針咪算囉

使唔使斷章取義攞context farm 啲假嘅嘢出嚟

喂你唔想比呢個世界孤立咪堂堂正正攞啲真嘅料出嚟啦
你連克羅地亞都唔識啦, 打和啦SUPER
遲吓會唔會打咗三針都冇用
成單嘢我覺得係藥廠提款機
推。
tldr
啲圖直接比較案例數目 無比例
一定係careless mistake
阿波羅網
反苗無話唔得,搵啲打得啲嘅
求其作者名加醫師兩隻字就當係source
勁似啲乜阿特蘭提斯、trump 8月前重新任職班迷信撚,想像到個毒撚樣
https://m.facebook.com/9NewsQueensland/photos/a.1627654624224751/3199812563675608/?type=3&d=m
-昆士蘭,11000新武肺case
-1個重症,入住ICU,已打兩針
-冇打針確診者,冇人入ICU

相信科學相信數據嘅苗撚點睇?
打針防感染>>柒左
防傳染,保護身邊嘅人>>又柒左
防重症>>又又柒左,柒埋右

黎緊個龍門點搬好? 洗唔洗咨詢下土共三峽大壩防水災嘅經驗,點樣由"防萬年一遇"搬到"不能旨望"?
究竟藥廠呢兩年利潤有幾多千/萬%增長
就咁睇係枝針係有用嘅
但個功效過一排就無
你要明白佢地幾desperate 要揾support 自己信念既資料,你估佢地唔想揾到大journal 或者官方報告可以support 佢地,但問題係冇一個研究結果係支持佢地論點
我就唔贊成逼人打針,不過用content farm 斷章取義我就一定屌柒
阿波羅網
所以咪話藥廠提款機
永續打針
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞