<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[21] - 年尾第二屆演唱會及台北跨年晚會

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
邰係玩很大四神獸之一
其實坤達都係玩很大先
佢17年頭上左一次玩很大 年尾已經即刻有份去3周年 之後年年周年都有佢
kid都話坤達出席周年仲多過自己
坤達本身應該係紅隊屬意既小隊長
係投票小隊長輸左俾小鬼 先加入木曜
我覺得坤達效果仲好過小鬼
玩又玩得好啲
小鬼成日輸完打氣輸完打氣
一味賣暖男Hold唔到耐
相反坤達喺重要時候會企出嚟指揮
有隊長風範多啲
所以咪話我直頭覺得紅隊本身就係想加佢
點知無啦啦殺出程咬金
小鬼個幾個月突然活躍返係綜藝圈 做左三國智固定
本身又多死忠
最後投票都係贏幾千 123564 vs 118954

岩岩睇返原來邰哥小隊長競選都入到8強
特登聽多幾次阿公唱,廣仲彈琴個段,其實阿公都幾唱得
反而當時坤達入唔到玩很大
對佢發展係好左
做一集應該都正 木曜一隊
真係要講既其實去荷蘭果次已經合過體
同埋而家邰老人應該唔係好應付到玩很大
三國智果種小遊戲再做下效果佢都仲可能做到
清唱+琴聲真係夭心夭肺
2年前溝過,人地主場,我就覺得麻麻地

https://youtu.be/7xvOusfXATg
阿公最大問題係入唔到歌同拍子
所以如果佢嗰part係現場彈琴的話就可以就返佢個拍子
真係唔係好鐘意呢種似老賣老既風氣

有時好多位都係因為咁令到啲位唔好笑

點解會覺得溫泱部出面好笑啲放啲咪就係出面無乜壓力囉,我係出面啲youtuber都搵佢地feat啦,就算唔好笑都叫有女睇.再衰啲講句,其他youtuber仲可以唔洗比面邰哥,又唔係電視台
公平d講
小鬼同坤達單飛之後
坤達拍電視劇多 係得閒上下綜藝做嘉賓
反而小鬼係娛百咁多年 儲落好多fans
同埋暖男呢家野 唔好淨係睇鏡頭前
一出外境就2,3日 小鬼係照顧人 同埋相處方面一定贏坤達
你睇下坤達係同一屋簷下 分組無左kid 成組氣氛死沉沉
泱收dyson 好似幾冧
佢都係帶唔到主key住 嗰集真係kid嗰組好睇好多
關關:你說三點水嗎?
所以話憲哥唔玩直接交俾邰老做關主應該會幾好笑,因為會明知邰老做唔到但又狂串人做唔到
正常收到dyson應該都開心
蔡哥個個story都單押開始覺得好撚煩
芭樂恩怨幾好笑
佢賣點係尷,但尷得多好易厭
四週年換咗隊之後
就係木曜隊
好好笑
但阿公佢哋之後就冇再上過去
幾時變番電玩節目
Youtube個啲熱門真係奇尻怪
得個幾萬view都上到發燒影片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞