<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[21] - 年尾第二屆演唱會及台北跨年晚會

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
依家kid果段同舊年夾大淵個風格其實差唔多
坤達夾9m88果首又係同julia果首差唔多
好期待泱泱啲高音
係,搞到今年最突破既反而係
邰哥 (邰哥平時都會扭扭擰擰或者以笑遮醜,今次見佢認真好多,真係同盧廣仲好夾) >瑪利亞 (我覺得佢呢首台語重好聽過佢新歌) >>>泱泱 (唔知佢諗通咗D 乜野,見佢今年個人大膽咗同放開咗好多)

温妮可能聲線同曲風問題,唔係好覺佢夾老王後有咩特別變化
坤達同Kid就如你所講風格同上年差唔多
會員邰哥條片無啦啦閂咗,尋晚先睇咗少少
咩片
今日一日係播咩
溫妮唱功其實麻麻
上年拍呂士軒首歌d音轉黎轉去 其實佢都唔係好搞得掂
今年拍老王 見佢錄音 首歌未話handle得好好
反而阿部唱旺福首歌真係令人期待
你小心温泉蛋又負評你

阿部始終AKB 出來,偶像工廠唔係浪得虛名,底子真係唔差
再睇youtube d片佢好勤力,會一早問定合作單位囉定曲詞練歌練舞
所以佢樣樣都好穩定表現好好
老實講 我覺得溫妮好靚好可愛嫁
不過溫妮有時表現真係爭唔落
好似演唱會2 又係佢話自己no1目標係老王
但cue佢最鍾意老王邊首 佢答主打歌 答唔到歌名
咁可能係先入為主 但到佢試唱又成句歌詞都唔知
一日KTV工作人員
你諗既野完全同我睇果陣心諗既一樣
好似係咪又夾白痴公主係嘅話又笑到仆街
今晚一日有三傻
佢都好耐冇上
牧羊人
小鬼走左冇耐玩很大未拍返果陣都好似試過
其實堆友寄咁多垃圾上去做咩
要寄都比少少心思呀唔該
邰哥剩係黑豆都唔知收左幾多次
唔通佢地會缺喉糖咩
唔計唱功
首歌都明顯唔啱佢唱 佢又唱得辛苦 觀眾又聽得辛苦

阿部同泱今次係perfect fit
邰哥都應該唔錯

盧廣仲真係怪物嚟
負面工商

btw 個人覺得柚子仲正過蕾拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞