<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[21] - 年尾第二屆演唱會及台北跨年晚會

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
咁又唔係喎 幾年之後溫出個3點式
走性感路線 我會買
泱泱同阿部上宅知道好撚好笑
問題係佢2個同溫妮係直播愈黎愈唔夠膽講野
以前木曜未爆紅前 溫妮同泱泱敢講野邰哥又唔發脾氣真係好笑好多
而家邰哥郁d就板起塊面 3傻都係側邊陪下笑又一日
邰哥本身都唔係點做開主持,佢係玩開綜藝扮嘢戲劇,點都要有cue先會有反應。做主持唔簡單,佢哋6個根本都係表演者,唔係主持人
所以上次先9噏話不如木曜同玩很大crossover 算啦
記得係同梁以辰示愛
好似好耐以前有請啲人上嚟傾吓偈我覺得幾好笑,起碼有機會鍛鍊吓嗰3傻做主持

依家講真真係到咗樽頸位,咁玩法真係未必長久
而家直播主持基本上其實係百祥

福智源 - 遇見你我姓「福」了
個一集連泱泱都放埋一邊
邰、KID爭住以晨
邰哥一定唔好服侍

國光嗰陣有集俾啲後輩上去講呢啲大哥,好似有j0大根呢啲名正言順嘅徒弟。話就話節目做效果,但睇得出佢哋驚邰哥驚到爆
我覺得梁以辰好正,有得俾我揀都會揀佢>泱
JO其實去到幾極限下
今年有出橫同直
聽佢宅知道講直可以睇到全身所以多人買D
不過而家都好似斷晒貨了
點解鬧到佢喊?
蔡哥打手

我都係蔡哥800壯士之一
歡呼聲大到
直播一日玉山個陣
泱泱講笑咁問:你地個樣好辛苦,好似做戲咁(大概意思)
邰哥就認真mode上身,直播期間鬧泱泱,嬲到走埋
跟住泱泱即喊

個日直播存擋就無upload到,個晚直播完大家都影番張相,當晚就和好番
百祥都有講,木曜係一家人,會嘈交好正常,件事就咁完左

而家邰哥脾氣好番d,但以前係你面前大爆發
應該因為6tan鳥屎唔會有前輩感,大家都係同輩feel, 所以無咁拘束,會輕鬆d
但木曜唔同,邰哥依個大前輩就唔駛講啦,就算KID可能因為佢人設(唔知私下是否一樣)係比較大喇喇,算比較隨和d
但坤達哥應該比KID更有前輩feel, 睇上次溫妮去參加阿圓個交換禮物,佢打比坤達求救果時就知,差在未下跪咁
等於自己同fd食飯吹水應該實會放鬆過同長輩一齊
但今集泱泱表現都好撚好笑
依加直播好少睇
三傻上到去 唔比人問都唔會講野
其實都係睇黎都無謂

岩岩kid番黎個陣都幾多企劃
依加日日讀donate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞