<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[21] - 年尾第二屆演唱會及台北跨年晚會

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
可惜竟然依種單元都會話第1季結束
雖然應該係因為JOJO話下年休息幾個月
真命天女症,唔拍返一次拖唔會好
其實JoJo都開始割禾青啦
對上二集佢好多位都block鳩阿憲防止佢進一步
阿憲咁有錢都溝唔到女點搞
所以我不嬲話阿憲好人來
佢係同熟人口賤D外
睇得出佢對朋友對女性都好好
但佢係安安邊緣子做下靶位 日日俾阿民唱 搞到形象好差
上次有一集阿民+Jojo踩阿憲 踩到網民都忍唔住留言
呢幾日睇聖誕派對 阿憲唔敢對阿民掉Cream
阿民又屌鳩佢娘炮 睇到火都來
唔分一次手唔會好
阿憲都係有D真命天女症
只係無蔡哥咁嚴重
所以又係一見鐘意日式既女仔反而表現得唔好唔自然
佢唔溝泱泱同JoJo既話其他女應該好易啦
阿民條臭閪又冇梗又嘈
根本毒瘤黎
設定黎啫
如果真係咁毒佢公司D人都唔會跟佢啦
蔡哥望下尋日阿部同地質學家都應該知自己有冇行
阿部個樣擺明等左個機會好耐啦
阿部有冇講過點解咁喜歡地質學家?
炎亞綸將參與明年3月玩通宵的「吾夜Soul Fun生活節」,今揪邰智源、阿部瑪利亞嗑美食造勢,炎亞綸很怕現場太多美食攤位,「我最近2天去1次健身房,運動是為了吃更多的東西。」有趣的是阿部瑪利亞見著炎亞綸一秒變迷妹,直讚:「本人跟我電視上看到的一樣,真的很帥!」
阿部瑪利亞表示如果遇到適合託付一生的對象,自己願意嫁來台灣,至於條件要像炎亞綸一樣帥嗎?炎亞綸搶先一步嘆說「難啊」,阿部瑪利亞笑說:「真的很少看到那麼帥的,但是我很喜歡台灣的環境。」假如真的死會,需要給邰智源「驗貨」嗎?邰智源點點頭,「起碼要見面吃吃飯,我也好跟阿部的父母交代。」集結炎亞綸、陳昇、陳珊妮等等的「吾夜Soul Fun生活節」門票在KKTIX熱賣中。

同泱對蔡哥個反應一比
真係得啖笑
蕾拉真係走左?大合照都唔見佢
你見百祥篇野 完全無講過蕾拉
蕾拉自己ig都無貼過木曜演唱會既野
但KTV又有post
我估離開左麥卡貝掛
應該走左啦, 見百祥IG po果大段野都無提佢
淨係睇左少少新聞流出既片
琴日阿部表現真係好似見到男神咁
其實好多時觀眾對set好左既野太無限ff
做得呢行,做效果做到你真心因為對佢個角色有情感反應其實好成功
木曜6個都係,好多時睇完木曜個個就mindset左佢就係D咁既人,但其實佢地出到去拍其他野係有好多唔同既一面
而家好似仲未見演唱會set list
今次保密得咁緊要
應該咁講,8成觀眾鐘意睇蔡泱既化學反應。泱泱明知而家上位期一定唔會拍拖,而蔡哥今年都開始再上,拍拖對佢兩個黎講現階段跟本無可能。泱反感我就唔信佢唔會講出口,同埋唔信佢對蔡無好感。只係工作為先,大家互相利用炒熱大家,今年同下年都無可能架啦,5年後都有機既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞