<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[21] - 年尾第二屆演唱會及台北跨年晚會

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
其實同akb啲飯一樣嗟

覆你頭兩句

民主黨 vs 共和黨 係政治立場唔同

極權獨裁專政 vs 民主自由憲政 係人同奴隸分別
CLS 咁都搵到
佢唔係唔識講野啦三十歲人
係有偶像包袱所以講大話
哪裡來的偶包
今晚冇野睇
等聽晚食住飯睇跨年直播
最近先睇
一日系列笑到仆街
洗菜個集真係好好笑
溫妮交男友了! - Dcard
https://www.dcard.tw/f/youtuber/p/237780646?cid=6ea9de80-2398-489d-9946-bee469178903

d card 呢個comment 真係好正
真的 一堆酸民不知道是怎樣,人家不公開“男友們”錯了嗎?這種逆阿拉伯的展現,一妻多夫,是為中東女性發聲,是象徵平權的開始,酸民懂啥
溫妮有片出
某d 比較精彩但個人覺得大企劃 好睇過一日
唔只你一個
安安邊緣子有次都講佢著衫好有自己風格
無人會明
老老實實佢應該有造型師幫佢先啱
佢有時啲造型好正有時又睇到成頭問號
兩者都有啦,蠢但係又要覺得自己醒咁
好似玩遊戲明明已經蠢但係死都要衝出黎扮好笑咁嘛柒囉

反而泱泱唔識就真係唔識,咁嘛自然好多,所以廢老日日屌佢其實唔係冇原因
兩個人會睇得出分別
明明兩個都係賣樣,泱泱知道自己係一個平凡人,所以安份守己自己識做既就做,唔識既就乖乖聽人講慢慢學
溫就一直想出人頭地但又冇料,所以做出黎獲獲都柒
你講人設?

開始捉到路玩痴女腐女
可以考慮睇住其他新片先(非木曜)
想睇男的話可以睇蔡哥「真係好慢」

想睇女的話可以睇丘涵「咁樣望住我 十成諗埋晒D咸濕野@3:25」
https://www.youtube.com/watch?v=TvCO8iyyrcE
溫妮仲要係ig del comment
啲公關邊個教佢嫁
一日好少溫妮可能就係因為咁
如果搵佢做軍隊嘅一日應該出事
無得救
放棄佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞