[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (188) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
邊組對邊組應該係節目組安排?
咁又係呀
睇剪片就見到
b隊次次都係圍圈圈 close好多
然後阿蛆分組 再幫佢地assign個item
主題定好哂 對白都諗埋

阿佛逐間房分隊 item要自己諗
相反冇咁close
吹奏下TonYnoT先

上round
A1 Monsterssssss
A5 狂人日記

今round
A1 救命歌 (幫手整理CK嘅idea)

如果你見到,想你知有人真係鍾意你嘅arrangemnet
揀歌 一樣嘅對
湯令山世一
阿梅真係痴撚線級
每日睇一個鐘剪接節目都可以睇到咁通透
真 其實sica嗰組嘅item winka嗰組同埋mic琴晚都幾好睇
可能係一開波輸0:2令大家先入為主咗
阿梅同浸浴嗰集咪個個都笑囉
講經咩
我笑到唔撐yoyo添呀
前面幾十個po我直頭有幫祖澄清佢有請唱歌老師同貼身陪練添呀

又嚟責任盡在他方、人哋夠乜乜乜
屌那星
方方有冇贏過?
湯令山唔係Gareth T咩
#YesCard第81発
12 月 18 日 登場 & 開始換領,換完即止。
每次憑最新一期 YES CARD 即可換領明星應援品。
(每間換領點保留最終決定權)

偶像應援品:
5R相(8張換)
1)Kiko 唐浩嘉
2)Anson Kong_Lokman
3)Anson Kong
4)PIX3L
5)193
6)Anson Lo
7)Anson Lo
8)蘇皓兒
9)假冒女團
10)敗者重新戰

大閃卡(12張換)
1)青春本我

4格卡簿 (28張換)
1) 青春本我 (藍)
2) 青春本我(黑)
3) 青春本我 (白)

YES精選偶像:
8款夜光卡
Gigi 炎明熹_Chantel 姚焯菲_Windy 詹天文_Yumi 鍾柔美 4款 / Gigi 炎明熹 / Chantel 姚焯菲 / Windy 詹天文 / Yumi 鍾柔美

16款閃卡
洪嘉豪 / Mirror 3拼 / Error 2拼 / Anson Lo 2款 / 七羽仙師傅 / Edan / 許廷鏗 / 謝安琪 / 李炘頣 / 李靜儀 / 蘇皓兒 / 陳紫萱

16款燙卡
叱咤903 記招 7款 @903music @cr881903 / Lokman_Edan 2拼 / P1X3L / 敗者重新戰6款 @loserreborn

48款白卡
聲夢《青春本我》17款 / 劉頌鵬 Ensor / Godric / Benson / 肥豐 / 鍾雨璇 O3 / 姜珈欣 Nara / 高朗然 Ronnie / Tyson Yoshi_黃芷晴 / 彭秀慧_許廷鏗 / 許廷鏗 / 沈殷怡 / 余翠怡 / 鄭欣宜 / Anson Lo / Ian / Monnie 李亦喬 / Never Lu / 阿神 / 葉小妍 / Kiko Tong 唐浩嘉 / 徐加晴 / 陳浩 / 軒力 HINX / Anson Kong_Lokman / Frankie / Mr.Jan / Ting Ho 何駿廷 / 蔡小蝶 / 《喜歡你是你》2款 / Keung To

得隔離台
我有d明點解可以留低
P.S. 我身為鏡粉已經屌咗diutv年幾
thanks
重度
但隊波老細on9既話 換幾多教練都無用
做drama冇問題 不過度得柒
扮師奶扮mk扮阿婆扮男人kam劇
So far睇落 今round b隊全部item都係佢度
度到咁肉酸都唔屌得?
so far覺得最撚正都係monsterssssss
好似有ching唱左好多$1?
但話就話唱將
Alfred 都無揀到
呢個只能怪自己表現
應該下轉甚至決賽後啦
依家先大概知咩人受歡迎
之前好似未完已經有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞