[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (188) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
真,,,連簽名都有星味

Natb陰公豬
加埋東東,馬欣(劣化前),方方(正常跳舞版)
走咗嘅sica , ash , 咖哩
其實b組手牌本身唔爛,係蛆妖唔識用又foul走人
方方拍埋去gao一齊跳舞,馬欣part拉丁,一定好撚睇過依家呀婆師奶
姜?
Ck ig 有講改編係佢
搵左人幫手做arrangement

但都係叻女 功不可沒

CK正到仆街
勁欣賞佢
得兩個禮拜又要練兩個item 搵人搞係正常
遠睇擔當
個氣場有一段距離
anson lo 可能仲好過姜
Sica 尋晚live好touch到我
自彈自唱Serrini啲歌好charm
https://youtu.be/hMqoRVH8doE
唔好喊啦natb
他係出concept同做左個draft,有人幫他arrange
但2星期要做咁多野,覺得合理
Marf 超哂班
Mask on 果日畀人問係咪冇錢
個個真心答話窮個event 冇糧出

得marf 執生 話錢唔係first priority
又孝順果啲 又唔會搶mic
勁有隊長風範
Alice 連一場我記得既正常表演我都無印象有過唔知你憑咩講alice好過yoyo,yoyo一樣有道歉,一樣有公關喎

尋日話劇唔識評,但講緊呢個係搵女團比賽

前一兩rd都仲覺得Alice 靚,但越黎越憎佢,無料中既無料

好簡單做個比較

導師
Yoyo佛 vs Alice蛆

60強隊友
Yoyo Val CK Ashi 狗女Ariel
Vs
Alice nat 東 dru zoe 蘇菲 carina

40強隊友
Yoyo Val Tengie 筠兒
Vs
Alice Gao Mic

蛆唔識教已經全世界都知
60強Yoyo有Val CK Ashi哩三個實力高既Carry
Alice比盡係得Nat好啲,其他自己都未必顧得掂自己

40強Yoyo已經拉崩
Alice終於有幾好既隊友,但比蛆叫撚左去演戲

都想知哩個導師加咁樣分組加咁樣既表演設計,想Alice點進步
你所講既正常表演都冇,係Alice自己問題定隊友攬炒先?
根本成個performance都係有問題,就係蛆問題架啦,全部屌尻Alice都屈
Alice亦都冇去到五音不全咁誇張,係唔好聽,但beat冇乜甩,冇破音,得少少走,冇差到咁誇張吧
珍 preround時根本兩邊都係好多硬食 搶都唔想搶
唔見得牙醫組好過祖組好多
真係導師分組同guidance嘅問題...
不過我擔心佢咁鬼妹性格
將來言行太出眾香港觀眾接受唔到
但同時放走左啲ssr
唔係 Muffins
但係都會欣賞同佩服佢個種

路人緣會幾好
方方第二年參賽,有晒經驗都犯一個嚴重炒車嘅錯誤,其實呢啲已經足夠foul。

正常職場都係,除非你識老細啦
有佢份嘅演出都會昇華,之前未見過carry得咁緊要
係viu接定邊個,佢地都算有d知名度

要做免費勞工

搵個kol 出post都要比錢啦
佢有可愛一面,見佢接到名牌,手舞足蹈,又比心心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞