[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (188) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
要班跳舞唱歌0演戲經驗嘅做drama 就算做咩類型出嚟個效果都會係宜家咁差唔多

btw有幾個係做得幾好
全唱歌組=第一round a1
全跳舞組=第二round a1
點揀都輸
因為一定有廢蛆啲kam劇 未打就讓半臀
都好正
而家佢730都冇
sica清醒過好多人
認真時認真 玩時玩
醒目女黎
佢肢體動作唔掂
由又頭再train過
睇落成個人好low
咁cute
不知幾正,推爆
又殺咗一個大好青年
好聽叫手把手教
難聽就無自由度
牙醫自己歌手都有請槍啊
其實梁祖堯擺明用咗啲輕度催眠治療、傳銷洗腦嘅手法啦。
中招嘅人,通常都係一面受不公對待,一面會感恩返轉頭;
即係中共嘅管治方法
錯判形勢
敦促viutv立即糾正錯誤
搞返個民選復活戰
730一定有啦
未係時候啫
但邊個稀罕?
咁又唔係嘅
可能佢真係對啲女好好呢
同埋foul邊個一定唔係佢全權話事
祖亂咁分組都害死哂啲唱將啦 仲要下下整埋啲垃圾話劇 根本冇俾位啲唱將發揮
咁要睇下個團幾大同埋viu 有幾多資源
一間local 經理人公司可以同時pub 十幾廿人而係成功嘅我諗要數返去香港最輝煌嘅年代
話就話砌隊有問題
其實都係輸2:3
馬後炮咁講
調mic組去對candy組
或者排好方方組個表演
已經唔洗foul 5個

我不能接受
咁要睇下個團幾大同埋viu 有幾多資源
一間local 經理人公司可以同時pub 十幾廿人而係成功嘅我諗要數返去香港最輝煌嘅年代
Alice好樣衰 點做花瓶
品味根本無想像中咁差 老人院同狂人係低質但其他表演你睇返舞台上既調度同氣氛係正架喎評判都吹奏你地又唔講
相反alfred既阿梅 浸浴改歌仲核突又唔見你地屌得咁勁
認同阿祖foul人個選擇係柒 係抵屌既
但排山倒海既抹黑洗板老屈佢無搵外援同洗腦根本做多左
仲有viu個製作組同方針,賽制等等今年明顯出左好大問題 屌阿祖把鬼咩
要東東都唔要Alice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞