[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (188) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
佢本身就睇唔起日系
阿祖:是旦啦,做drama突破自己,播到咁上下就post千字文,死亡名單無foul走到既話今round輸左就照foul

下round繼續loop
mic個樣唔差喎,不過係文青樣
alice岩岩出黎個個話佢女團樣,咁岩又係選女團,所以入到花瓶
如果真係花姐唔鐘意佢就難搞
我都係咁睇
連登好多係話Alice>Mic
但係Mic係唱歌>>>>>Alice 跳樓當Alice=Mic都好
Mic都>alice啦
成班超級撒亞人,方方仲係魔童
反正炮灰 方方 Karen Alice
老老實實,alice真人真係有>Mic>>>Gao咩
然後都屈咗機
好中意winwin 有性格 跳舞有力有control
至少做drama 個drama點做都係佢決定
CLS 製作組
今集先講廢蛆係手把手教
叫佢地做咩就做咩item
即係啲阿婆mk師奶男人kam劇
劇情同對白 even動作都係佢指定

阿佛先係放牧
花蛆
然後俾人復活 話自己原來好care
冇期望冇失望
Sica會成為viutv阿正,真係唔好放過
演戲都好大可塑性
兩個都有放手嘅
只係阿佛出手執嘅時機同執嘅嘢好準
都似係,marf嗰時應該啱啱先學唱歌,講跳舞佢哋諗方方瞓係度都贏啦
會唔會搵佢拍膠戰
方方今屆講過係有練完歌先參賽,阿jo仲讚唱歌好左
咁只能夠講So Ching 同Win 真係天分高過她
但係公道啲諗 會唔會係96強嗰事將啲唱將分曬俾佛所以佛先贏得輕鬆啲?

利申:本身好憎祖啲安排同嘴臉 但聽完winka ig story段錄音同埋ash篇文覺得我地只係觀眾 點會有參賽者咁清楚祖付出咗幾多呢 (除非佢地真係入咗祖嘅邪教啦

同埋琴晚mic嘅表演真係幾好睇嘅 都係祖排出黎
不過B組有啲其他表演我都唔鍾意
其實似寶唔like
笑到仆街

琦玉vs king咁
當係Alice>Mic都好
Package計Mic點都好過Alice啦
班Alice黨唔想認姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞