[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (188) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有實力連個樣都係明星樣,好似好橫空出世咁

candy ivy 個d我都只會話係靚女
姜係唔識表達自己但反而成為佢吸引力 佢兩個好唔同 唔能夠比較
佢個樣鬼啫
勁識做喎佢

同埋佢果日喊話成日怕人唔中意自己
點會呢

可能因為咁佢份人對人人都好關心
尋日mic 要走 佢第一個衝過去
Winka story 講阿祖
睇預告見到teamB玩繩好似幾有氣勢
A係揸咪跳唱咁,會唔會有機會贏到A
祖應該本身真係好憎liu哥同ana
贏左都逃唔出死亡名單
佢自選嗰度走音走到爆直頭爆曬車喎仲唔夠誇
反而指定唱救命歌無乜人彈
一手好牌都打爛曬仲好笑
我估未出糧啫
但個個真心話好窮

得marf 一個好似Lok man 咁hold住個場口
但重點係marf 得19歲大佬
如果Winwin同So Ching去咗B組,阿祖實會一句話:唱歌唔係你地強項,然後安排佢地做喜劇
佢有份星味
Marf係好有愛嘅一個人
個陣姜濤係睇台前台後既反差
講真gao+拉丁+方方+馬欣跳舞未必輸A1,唔計氣唔氣場
但鏡仔好似都話過半年後先會出返啲糧
比賽啲衫嗰啲又要全部自費,diu真係乞衣到
愈諗愈唔明個賽制
如果每round都導師保送,
咗贏比賽係有咩意義?
即係呢round,贏嘅係保住導師揀會foul嘅人
結果(導師無能+隊友失誤)要foul嘅竟然係贏比賽嘅人+表現突出嘅人。當局表現完全無關重要,咁我你方方都hea做啦 反正贏輸都入十強

呢個賽制遇著白痴導師真係無公信力囉。
雖然我有諗會唔會導師點foul都無所謂,總之唔係阿Wing預設嘅女團成員,其他人都係殊途同歸。然後又怕你班民意撚痴咗線,到時捧咗個DIU唔想捧嘅做冠軍然後騎虎難下唔加入女團唔得,所以留低D easy target。反正無人會投佢哋,同埋有佢哋毯底會顯得入到女團嘅人更好

暗黑兵法
出event 有錢,不過唔係即時
佢哋依家玩比賽係燒自己錢或屋企人借,Marf 話賺第一桶金,一定比返屋企先
舊年彭秀慧死保cy,有幾場係cy 1個累全家佢都照保

Btw, 諷刺嘅係,當年鬧佢一個累全家嘅就係梁祖堯

除非方方好似舊年cy咁突然爆出超水準表現,否則應該會繼續俾人屌落去,但睇到方方明顯到頂

慘,俾人擺上枱狂鬧
呀佛果組 畀我地睇到好多未經打磨嘅hidden gems
Ck val soching candy kinki 強 呢啲本來唱唔到
而家都叫上得台 過得去

但狗堯就算
大家有冇睇01訪問 唔知係咪old news琴晚出

Alice換Candy真係好撚fit
Link喺下面 片頭幾撚正
Marf都係台上好cool,台下好親切,都好有反差㗎
係 但marf 真心答得好好
你有時間去睇下
所以從祖講話唱得比返佛已經好想屌鳩佢
Winka ash mic ana都喺你度喎,點樣比哂阿佛呀
方方入到10強
到時我一定叫晒身邊嘅人投佢
全力支持方方成為女團嘅一份子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞