[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (188) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有冇睇造美人?
Candy好醒目有內涵,Ivy似都聰明但無內涵,Yoyo一般般,Alice直頭蠢樣
咪係,幫alice護航嗰啲唔幫埋呀杰
真心yoyo 同alice技藝都好屎,你話alice跳唔差 真係侮辱曬其他參賽者,都唔好話A1果班
一定㗎啦
round round都係咁
Chur親我natb喇
起碼一個累街方 可以救番一個人
要怪怪梁祖堯
其實冷靜諗過覺得梁堯祖未必係話到事嗰個
似係節目組控制佢去foul邊啲人,留邊啲人
佢嘅言談係正常嘅,但行為唔合理。除咗佢雙面之外,我覺得更大原因係節目組操控
佢自己都唔知foul人個準則係邊,基本上解釋唔到點解foul,好大可能就係本身佢「揀」嚟foul嘅人根本唔係佢自願
在此預言 gao 東東 拉丁 winka will be next
起碼終於有airtime
馬欣入錯組 比祖妖 芳芳害死
你搵華沙咁勁,winka都未夠班
carry嘅時候到了
你係咪姓梁?
叫佢食屎啦
理想中女團
婦團擔當39鈴
坦克擔當芳芳
魔音擔當 alice
Tb擔當 呀屌
Rap擔當 K唔識串
正義擔當 安閪婷
狗女擔當 狗女C

一定爆紅
Candy有種沈佳宜嗰種班上靚女優材生嘅感覺
真心未必
alice 同 方方,2選1 我寧願簡方方留低,alice 講野都唔準,唔好話唱歌,跳舞垃圾
咁比起佢 方方karen 更加值得foul
阿杰個組仲要贏咗,屌佢老母講阿杰就無端端咩走音就foul,CLS
其實alice都係長期得一個表情
穎喬 ada 安 tengie 支娟組一team
上台表演mma大亂鬥
淨係講人氣拍埋去 yoyo Marf ivy 輸幾條街

仲有得去Mask On event

除左diu 一早簽定左 焗住要佢出呢個event之外
諗唔到其他原因會無啦啦推佢出黎送死

只可以話diu計錯數
本身一定諗會係4個咁上下或者爭少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞