[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (140) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
但我覺得就係要咁難先考到佢地牌
值頭唔掂.....
其實祖都已經做咗劇場導演/監製好幾年
不過睇風車草都知佢啲vision同品味都唔算特別好
回憶的香港同通菜街喪屍戰都係賣共鳴多
今年兩次入場都係少少失望
今晚要扮男人唱嘅究竟係乜歌
我諗live 得一個人做到 華晨宇老師
因為KP唔只apa舞台

佢仲係電影演唱會導演,咩都有撈

Jojo依家剩係apa,完全係non娛樂圈,尤其係造星,佢係唔夠娛樂圈老屎忽

不過依家已經20強左,講咩都冇用
我有睇成人禮
其實風車草佢做開嘅角色都係佢自己

不過我都係覺得,劇場還劇場,電視舞台又係另一件事
點projection點控台都係兩套概念,只係佢個套真係唔適合放喺度
而且連KP上年去到最後都係變過街老鼠
不過一年之後大家好似又美化曬咋嘛
兩睇
依首歌唱到掂當然證明好勁
但現實係9成人唱都炒硬車
咁其實睇唔返佢地本身正常唱歌會發揮到嘅水準

但依首歌又逼到佢地發揮到好好嘅舞台效果
B其實都超水準
不過A成個畫面同手法太屈
要做drama
牙醫可以搵到鄧小巧幫手
祖喺舞台界之外喺音樂同跳舞都冇咩人脈 好似係
問題係佢啲女啲item連basic嘢都未有,佢都讚,已經唔關表演模式事

唔知佢諗乜
不過上年A組啲劇場items除咗女巫都係唱得好差,只係觀眾受
冇人脈就唔會上軒公不設房啦
其實搵返林二汶咪得
佢同軒仔都好friend
但唔會請得到佢依個class幫手啦
二汶應該唔想再掂造星掛
本身佢都話唔想做導師 搵人返嚟幫手同做半個導師都冇咩分別
咁佢同0x出道堆歌手都有堆熟
不過唔會上造星啦

唱歌跳舞其實有安排老師,冇剪出街啫
睇左咁耐暫時唱得好係相信一切是最好的安排
Drama就係Candy自肥企劃
好耐無入嚟
依兩集投入度低咗好多
攣攣成人禮難睇到我想喊
好後悔買左飛
Feel到連班演員都唔係好信件事
梅姐 王菲 > sammi 陳慧琳 >楊千嬅 魚蛋 twins 九餅
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞