[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (140) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

傾還傾,麻煩用返不推文回覆

老規矩啦,劇透請用深藍色細字,如有任何劇透圖片,請用四層加密

每限重用前傳の三部曲

夏の首部曲:造星の駅
https://www.youtube.com/watch?v=IpuMy0PcPAE

夏の次部曲:始発の駅
https://www.youtube.com/watch?v=2thpVqZsKHA

夏の三部曲:女團の駅
https://www.youtube.com/watch?v=O8MOUs0sz4U
CANDYW1219
首席FANS留名
王家晴世一

Sica 世一

暫時嚟講
Marf係我知道應該要鍾意
Day係我鍾意
個人喜好Day>Marf
原來頭先電視剪快咗
無剪到佢哋行到去評判咁前依一幕
淨係剪到行去評判
其實女團人選都幾明顯
咖哩 marf day ivy candy Alice yoyo nat sica

實習生:阿妹 燒賣 aerial

viu唔係攞住成手好牌都柒呀
同b組完全唔同級數~余潔滢累全家
咖哩已經rip
記得以前有段時間啲人追星係追羅力威
啲男歌手/男藝人一直以嚟都好易儲到死忠fans
反而無乜女歌手/女藝人可以做到咁
暫時黎講祖係一個極差既導師 不斷厄殺緊自己組員既可能性
寫定劇本 逼人跟自己果一套 最後幾組都唔信自己做緊既野失晒信心

相反Alfred係接納左Candy個小學級戲本再諗點昇華 show到character之餘明顯所有人都enjoy自己個表演
唔明點解佢仲係到
其實Ariel 都似半隻腳入團. 16歲, 入團決心大同ready (父母好支持)
樣同能力唔差... 再睇下個表演觀察
行到咁前照住佢哋真係好高明嘅表演手法
依下加好多分

我覺得祖有輕敵
我本身都係 我以為牙醫會大炒
怕全部淨唱歌
點知相反

反映導師放幾多心機落去其實係幾影響件事
我覺得佢技巧上係ready
但待人處事上仲有啲小朋友
立即入團未必對佢好
仲要單埋眼
今晚派咗幾多次心
你老少少係twin同cookies嗰個年代,男嘅跟本唔入流當年boyz仲要借twins上位都紅唔得起
又唔靚
就咁喺ivy同咖哩隔離已經完全比下去
A組in general係有少少雞髀打人牙骹軟既優勢
啱啱睇緊係得佢一個out focus,個感覺好似脫組咁
羅力威都拎出黎講既話
HOTCHA都夠屌打啦
今年參賽有三個參賽者用年代遠到爆嘅明愛暗戀補習社做個人賽就知twins啲歌真係好啱女團
依首放喺依家唱都唔會覺得係老土歌
可能係塊面問題~唔差但無咩特出
做又做得唔係好,靚又唔係靚,仲要係死八婆
可能真係冇主見就生存到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞