[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (140) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
場果D鏡都好正,成個意念都好出色,35歲抵讚
私心想Emiko 入
就算 emiko 唱,儘管佢把聲同技巧係好好,但要演繹呢首歌嘅狂都唔係易事。
行埋評判到,令評判望住塊鏡去思考自己係咪都有狂嘅一面,呢個設計做得好好。

屌打阿祖個隊
係囉
許應該要㨂佢入組

好鐘意空肚食宵夜
梁祖太撚感情用事
搞wor哂成個B Team
明知方方since 比Marf屌打之後都已經可以foul又死攬
39歲果個都無乜發展空間又死攬
余潔瀅垃鳩圾淨係識瞪大眼做戲又死攬

Btw睇得出牙醫好有心搞,識對症下藥
眼濕濕果個樣睇到我都想喊
希望佢下屆繼續做
其實尋晚有冇祖都好 B佢哋嘅結果都唔會好大分別
因為B對於狂嘅定義就係小丑女嗰種瘋狂
相對係一種層次唔明確 甚至係表面嘅狂

佢哋嘅人生閱歷都唔夠呈現A果情七戒果種黑暗面既狂
見好就收玩一屆好啦
阿祖上屆都好多人讚
不過講真 viu揀狂人呢首都唔知係咩標準
你叫出咗道嗰啲歌手唱 都唔係個個唱得掂啦
係咪求其見自己親生仔唱 就借機宣傳下
演員嘅角度同導演嘅角度真係好唔同
好多人成日都將佢同彭秀慧上年比較
但係其實一個係導演一個係演員,導演係見到成個舞台發生緊啲咩事,演員係着重本身個人嘅自身修養

但係再加埋唱歌同跳舞,一啲表現到出嚟俾人睇嘅嘢,演員唔係最好嗰個去執

只能講 APA嗰一套真係唔可以直接放喺造星
唔係簽呢幾個掛蛋我ok
但其他三個太老
其實睇到佢拎鏡哄行埋去都大概想知點啦
跟住仲會揀乜歌黎跣鳩d女呢
唔會係不吐不快唱斷氣掛
又無忘花又狂人
根本想啲女炒之後又引人屌同笑,多啲討論
唔該可唔可以唔好再將祖組啲馬嬲戲叫做APA表演
簽佢做主持發揮可能仲大
又咁講喎
正正就係呢啲難以駕馭嘅歌
可以見到邊個水退冇着褲

有冇料 一眼睇到
B 組係演自己嘅狂

A 組就係:其實大家骨子裡都有種狂而大家可能唔為意到,而家就話俾你聽「嗱你都可以好狂㗎」
咁我更正囉 APA出身
咁會唔會準確啲?
你老尾佢個fail whattt 之後個兩下笑好戲到
好可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞