[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (140) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
但單野係暗底傳緊果陣ash已經foul左
technical rehearsal又係佢地兩個暗啞底燥
到揚左果陣ash已經foul左,果組嘅比賽又完左
諗唔到可以點剪
叫佢地返黎補shot
我覺得佢把聲係好聽,但上到台未必做到嗰種狂
Rehearsal一定有機影啦
同你當工作人員傻嘅咩 點會得班參賽者自己暗瓦底傳
傳得返去當事人耳邊一定係傳得好揚
但佢哋依組個setting係歡笑樂觀六人組 咪唔剪囉
仆街搞唔掂,真係好似腎仔
伍仲衡講得啱依首歌係要好有爆炸力先唱到
已經唔係技巧問題 係情感上嘅演繹
除非你改哂個編曲 但你改哂又唔係嗰回事
Jo咁分組真係屌出聲
A組個feel正好多 ,夠心寒
rehearsal完左先開始燥
成個item得2個星期
我覺得未傳到出去已經完左
係 同音域問題
依組放ana winki依啲可能有嘢睇下
唔知jo點解要咁整佢哋
會唔會係輸左先開始炆冇人知,唔好考究太多,會嘈 先正常

同埋作為參賽者,應好多接受唔到自己晉級左人氣都仲係咁低
節目出街之前已經好返啦
Rap
係 點會一啲是非都無 ?
係睇操刀嗰個想唔想放入去

40強有一個係得2000幾個followers
最sad嘅係 我已經唔記得嗰個係邊個
其他三個幾開心,咖喱真係一開始宣佈完就勁頹,我覺得係本身就對兩個 表演冇信心,對阿祖掛既冇信心,同埋好似一開始就知對咩組但唔知咩次序,所以知要對勁野
有無人有hd version
唔知阿祖背後擺幾多心機,但就咁睇,祖好似由得佢哋打天才波
祖:一定要保送方方入女團
祖唔知係咪放棄咗呢組,感覺上佢唔係好care 佢哋嘅表演
想知咩分唱candyball
放棄曬5組,都冇個擔到大旗
Ash係地獄天使
無我蛋fail啦
余污瀅
A1 Marf,Win Win,So Ching,CK
A2 Candy,阿蛋,Kinki,Ashi
A3 筠兒,VAL,Yoyo,Tengie
A4 Ariel,Ada仔,子涓,Carmina,安希婷
A5 穎蕎,Day,超酸,Ika,芯駖

B1 馬欣,方方,Hannah
B2 阿MIC,GAO,Alice
B3 咖哩,榛綦,IVY,Zoe
B4 Liu 哥,暐翹,東東,Sica
B5 WINKA,Karen,ANA,阿杰

B2 /B5 點鬥A1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞