[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (140) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
又想引戰
窮人生仔
係,所以感覺好趕係咁剪到尾先出街
尋晚個集有講
個分組其實2個導師傾好點揀
就算唔講
96強完咗睇名單都覺得A組勁到唔平衡
個陣呢到已經開始講B組做曬炮灰
solo得個一兩句都炒車
仲話b組唱得好
b組唯一可取既地方得榛綦嗌個下
成首歌疊音疊到勁難聽
已經係成首歌最易個幾隻字.....
琴日輸真係非戰之罪, 真係無得比
但係要走既明顯係zoe唔係Dr. Curry, 屌佢老母.
佢比人set 頭真係即刻唔同曬,但佢表演造型都係亂鳩咁嚟,比個好啲嘅表演同組佢
開始信廿強名單 b組會得返幾個(但有方方)
已經唔多人剩啦, 仲有方方zoe karen呢D呃飯食既人, CLS
問左班非連登仔媽媽級既觀眾,統計得出多數like day/yoyo, 反感candy, ivy 無感
但做主節/solo唔係咁易keep到人氣
有時啲節目講錯2句/做錯啲野 好易敗曬觀眾緣
你睇上季方方都估唔到最後會搞到神憎鬼厭
明明重玩既都唔止佢一個
睇番jojo之前個ig 係話原本唔諗住分兩組 兩個導師一齊教好佢地 係製作組諗時改番分兩組
講戲劇,點解余潔x呢d妹仔樣唔洗走,咖哩還珠格格小燕子就要走

我睇到佢哋兩個喺個女團入面
造星幕後日常嚟,成日都趕起貨
MARF 勁到 AE現場幾十個FANS
依家先播到一半
雖然兩組咁比賽落去curry Hannah遲早都foul,但係都好過班呃飯食果班仲玩到多幾round啦屌
好想知Karen係咪可以free ride到阿祖都唔記得將佢放落死亡名單
B組除左保送果幾個,其他好難殺入最後階段
其實韓國練習生都好多人失敗,只係嗰啲人上唔到鏡頭所以無人知,對家長嚟講都係一個賭局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞