[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (140) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
跟住評判就會下下用女團標準去judge
真係會輸蝕好多
依個list加埋soching啱啱好
唔好再講 我都係想喊
要求唔高 有呀蛋就足夠了
同上 雖然理性討論 但我依然要立即屌你老母既
一個基, 一個有仔
B組冇每人一句,
好大因素都係因為每個人唱得都唔掂,
加埋一齊唱會冇咁難聽⋯⋯
係榛𦸀叫做唱得下
認真有冇諗過牙醫係bi
唔記得寫埋已經RIP果啲
阿妹, YANIS, 莎莎, 咖哩(剛陣亡),燒賣

欣宜
完全體牙蛋
Marf Day Ivy Candy呢啲應該面試個陣就想簽
主席就幾肯定唔會係viu本身心水
死忠都係咁講
仲有方方
我都少少鐘意左阿蛋 有活力又可愛 好岩做女團
想問下有無阿蛋tg gp link
同早兩Round唔記得唱咩歌 有評判講既一樣
因為大家都唔穩 所以尾句用合唱
Candyball個performance 真係眼前一亮
好吸引

佢ig bio有link呀!
其實阿祖已經講到好白,只要入唔到A組就係被認定唔適合VIUTV女團,就由佢睇下有冇人有演戲潛質可以做女演員,佢目的從來唔係幫你選入女團(除少數保送外),比賽勝負唔係佢關心的事
係我Sorly Sorly
唔係呀, 我係指佢一路都無學過野, 好浪費左
你諗下佢之前學番三五七年舞, 可能今日已經係marf / day tier,
而家只係花瓶
講起就嬲, 完全扼殺咗啲後生女嘅曝光機會

我好現實, 就係想睇sinnie yanny跳舞 dance battle, 咩方方 39 係電視睇到真係唔多順眼
yanny
邱比特首歌 Yanny Sinnie 版 MV 幾正式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞