[Battlefield 2042] 集中討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
得呢枝槍係準,同埋夠快,彈數多,近戰一排殺到最少兩個
全個世界都係pp29,中程就skv,得啲新手唔夠lev先焗住用新手槍被人虐
新手槍根本唔夠人嚟
明明以前所有槍game第一支係最好用
突破高樓大廈堆點幾時fix呀?
咁嘅垃圾都出到街
防守叫晒啲坦克,輕坦空降喺天台,然後對撚住條樓梯
撞氣墊船唔計殺數?

依加個問題係撞左有時唔識爆
玩左20幾粒鐘
係有feel到好玩既既時候
但遊戲平衡太差
多bug
又冇計分板
好撚想退錢
我竟然俾錢助長呢間仆街公司
繼續咁樣出game
今集垃圾到仆街 好彩無買,用xbox pass 試玩左先 7個鐘已經頂唔順 地圖少 槍少(仲少過bc2 bf3 現代槍大把可以出 但都咁撚少,明顯無心機整求鳩其) 所有槍既彈道亂咁飄 完全打唔中人而且啲槍難壓到仆街 未玩過咁難壓既槍game 仲難過tarkov

優化差 就算有維持60fps 以上 都玩落lag 到仆街

bug 多 任何野都有機會中bug 穿牆 卡住係地下入面 開唔到槍 轉唔到鏡 跳唔到機 任何野都會中bug 仲衰撚過ubi

咁既垃圾同我講整左3年? 仲要停哂bf5 starwar bf 整出來? 咪玩啦 明顯係停個一刻先開始整

完全唔明點解咁既垃圾都出到來 bf5都好過依隻垃圾
我覺得根本要擺落steam early access到賣
bf5 嘅movement 仲會 smooth 少少
我唔撚明點解得portal有server browser 整咗出嚟又唔被人用係咩玩法
然後玩完一場又要出返去 唔直接load下一場 然後十次有八次都係hour glass
屌 我玩咗幾粒鐘都未玩哂七張圖
我廢到自己一個打AI 個天台都攻唔入 一出門口十幾條友瞄住自己射 揸船爬牆上去3秒都頂唔住 拖到所有友軍增援都冇哂輸埋 真係好難玩
係有bug
2042科技
閃退愈黎愈密
想問偵察兵有冇得自己放C5上去自己架無人機度

照正常咁dom
但係我一拎部電腦出黎已經入左無人機畫面點先可以轉丟c5而又唔cancel左部無人機??
禁E退出
再禁返4裝c5
再禁返3入機
仲用到c5無人機炸載具
我以為改左炸唔到
我玩ps5版,仲以為一出去部機就會消失,聽日試下先thanks bro
3080行到120喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞