[Battlefield 2042] 集中討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
仲有冇得速刷
都唔係既 只係新手難pick up好多
我不嬲用開controller玩槍game 玩得多就會熟
利申:ps5玩家 熄左cp 每場game最少有30kills
日舞用咩打載具好啲?
真 我覺得好大問題係無咩人會帶smoke
之前玩突破攻得我拎 之後燥到係咁打bring smoke bring smoke啲人先醒水 有smoke好推好多
其實玩多幾日開始pick up到啲槍 識走位
我覺得幾好玩喎又
其實不嬲都係咁。。。係之前有地鐵站呢類map, 勁多人又淨係玩呢d細map先冇咁明顯, 但鐘意玩呢d不如直接玩cod
緊係超多人玩細圖先好玩
連登定律

手掣玩fps一定係弱者

利申:360玩bc2,bf3 ps3 bf4 操到熟曬
係依到講好喇 係啲steam pc post講俾人屌架
廢物先用手制玩fps
集集大場都係打載具同狙擊嫁喇
係咪新手第一次玩?
1942比直昇機撳住嚟打㖭
想打步兵就等細場出 或者轉去cod
真 所以其實玩落都幾好玩 無講到咁差
COD不了 要打細場番4,V 玩地鐵好過
M98B 打全場
有樣野好重要既無左
無得睇K/D
同埋而家無得睇自己排第幾
其實咁少槍既原因係咪因為想用cod 個種battle pass 出新槍 大佬現代連把m4都無
用xbox玩個menu難用到痴線
又LB RB LT RT
成日撳錯
點解唔用上下左右

戴具既話 手制一定屌打鍵盤 完全兩個世界
不推薦
咪有枝5.56既M5A3囉...佢既定位就係M4/HK416
真係好撚垃圾得22把槍
最慘無邊把好用
https://youtu.be/TWn_F1qRtRg
Stay alway from me
第一支lmg用近戰子彈, red dot, 減垂直recoil槍管 兜到身後無腦掃射
m5a3就係所謂m4(ar series)
patch後換近戰彈都好屈下

不過太少槍選擇就真嘅
佢隻手榴彈 switch 去第二款,自動追蹤載具,想快帶定支無後座力炮/防空
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞