[Battlefield 2042] 集中討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
痴撚線載具風雲
唔同復活點都比人用坦克/快坦克/直升機/飛機輪屌
成場死完復活又死
都唔知玩撚左乜
M5C好撚戇鳩
有無組嫁group?
經常拍啲on9唔知佢地做緊乜
咁就ok 因為我已經分唔到佢係bug定係改咗 基本上宜家有咩唔同咗 潛意識都第一時間惗咗係bug咗

有c5無人機咩載具都係紙皮
ps4 推薦買?
打solo AI 可唔可升到槍skin?
如果好似之前咁四五粒火箭炮先爆,仲要乜𨳊都撞得爆,步兵根本好難對付
我都好撚想退
但係PS5冇得退

我想有返啲好似地鐵同埋監獄地圖咁,可以享受下玩步兵嘅樂趣,而家玩步兵嘅作用根本上就係俾載具同狙擊手屈鳩你

同埋個地圖真係太過大,依家玩征服真係好冇癮
近呢幾集真係得第四集玩得最開心
無計 地圖大 人又多
地圖大, 但大部份位都係好空而且無cover 玩步兵大部份時間都係跑, 但一個唔好彩比坦克/直升機發現就完全硬食無得匿
直升機掛到天花板咁高,除非有人識玩戰機,如果唔後都係等死
我而家淨係期望佢會DLC出返地鐵監獄呢啲場
呢啲室內場好玩好多,對於我哋呢啲玩步兵為主既玩家黎講
或者出返 bf1,bfv 個類嘅巷戰
加上其實如果用手掣玩基本上唔使玩…根本都玩唔到….手掣玩槍game始終都係玩鳩自己
想問下果陣BF1,BF5 有無DLC加新地圖?
今代載具廢成咁都載具風雲?
用日舞+M5/防空炮對載具都ok wo
aa lock 加換彈速度快到仆街 又痛
自己+隊友死唔換反載具裝備咪比人屈囉

64個人有幾個日舞已經lock到d小鳥武直不停走
呢代其實有一兩個位係幾正
128人打突破攻一個點幾激烈
沙漠係大廈個邊望沙塵暴幾壯觀
可惜以BF來講完全唔合格

BTW scar 比想像中好用
用推土機配ranger又係幾得意
64對64既地鐵監獄

最撚嬲係得勁少槍
但你去玩單人BF3就勁撚多舊槍用
淨係玩改手槍已經正到仆街
咁先正 重生幾秒就俾人炸撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞