[Battlefield 2042] 集中討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
[Battlefield 2042] 集中討論區 (6)
https://lih.kg/2772727

屌你老母ea
夜晚組隊一齊玩啦 4人有樂趣好多
Ps5??
我pc阿 你要跨平台先得 不過可以一齊玩載具 載具的話差別不大
我熄左cp 同pc玩真心比人屈
PC開始有外掛

冇分牌睇 64打64根本feel唔到有冇人開
載具的話condor好玩 有雙維修的話 架野唔識爆 仲有雙火神+50mm cannon

pc步兵勁好多 載具就兩邊差不多
我覺得開分牌都睇唔到
睇kill record會準d 如果條友好短時間係咁爆頭係咁殺 就大機會外掛
我自己試過bf5渣坦克殺60幾都比人話外掛
屌 ps5熄cp 玩突破完全無場 唉。。。。
steam mostly negative
屌你老母match左成20分鐘都無 食屎啦真係
係咪冇人搶到ps5
好少人有機玩
呢到有幾多人用ps4玩
希望佢出rush
rush好玩過breakthrough
起碼多d近身戰 宜家太少人玩shotgun同smg 除左把recoilless pp29
Pp29幾多LV解鎖
想試下有幾好用
琴日玩ps5版
第一場用M5A3都殺到十幾個
都比想像中好用
問下PS4多唔多人玩呢隻game?
想問下玩ps5版
打緊個時係咪冇咗擊殺數個表?
宜家隻game 同系列作一樣得Rush值得玩,1942啲槍少到無倫,仲繼承原作問題:地圖大而少人。BC2得Rush反而幾好玩,不過同原作一樣無得趴低。BF3機制現代唔評論。portal玩官方ser 全部無得自訂配件+原作特性複刻,想換配件同不同時空互相對戰要玩自訂場。

Hazard zone唔鍾意反而希望cut咗佢隻game 平三分一。2042只要搞掂氣墊船問題+搞掂醫療惡性bug就無事,EA話未來30日會出2件更新debug就信住先,不過EA game 只買最平版本係常識,各位請記好!

利申:PC版玩家,提醒各位唔好開光追環境光遮蔽,畫面同無開無分別仲會降低唔少fps。所有PC玩家都要必開未來框架渲染先正常fps,開低+1080p都冇60fps? 請確保你嘅顯示卡最低為1060 6G+有16G RAM
其實係咪得PC版有rush,PC仲有得玩自訂場團隊死鬥(顯示自訂)
yes
第二日玩
感覺好左 但無乜打仗感覺
大亂戰咁 9射都中
越嚟越多人用 svk,同狙。pp29 都係,都cls...
portal有得玩rush 應該每個platform都有得玩 不過original game 大家都得conquest large同 breakthrough
邊到有discord可以四人小隊玩下
一個人玩成隻爛頭卒咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞