[Battlefield 2042] 集中討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
點解咁似titanfall
幾十蚊幾百蚊都好啲細路咪又係碌老豆老母張卡
打portal 突襲mode又好鬼正常
完全覺得 fortnite 破壞射擊game 體驗,cod 已經自甘墮落
好憎見到啲咁違和嘅skin 好出戲
點bug 法?
我 9 估,玩 fortnite 嗰批可能逐漸開始返part time,佢哋有閒錢買game,所而啲大公司開始食住呢條水掛
mw起碼多古古怪槍
更新完渣槍唔可以打橫郁
點撚樣搞
Server是咪又爆炸
玩玩吓有一大半人變咗ai
唔知有冇人同我一樣啦,就咁上Reddit睇就好多人都賴嘢,首先唔講遊戲感覺係點啦(基本上都錯撚晒,係錯撚晒啊),本身由BF4開始玩自己就本身對於BF出新野感覺上好興奮終於返返去現代戰爭唔知會唔會有BF4嘅感覺,為咗隻game我要提早換卡,放咗張3070換張80,beta嘅時候無論係4K/2K/1080得個80-60幾fps,唉算數當你未整好,屌你老味到出正式版啦,興奮雀躍嘅心情去玩,入到去嘩我屌搞乜撚嘢,當時用緊9700F+16gb ram+3080,cpu使用率徘徊喺90幾%,張卡嘅使用率竟然同我得過30-40%我心諗乜撚嘢事呀,BF5我都差唔多成百幾FPS,好,我心諗屌一定係粒U廢啦,唔緊要都用左咁耐係時候退役㗎啦,話唔定換咗冇問題呢,應該係樽頸左起cpu嗰度冇玩一兩個禮拜特登換過晒全部野除咗張卡,換咗粒5900x + 四條8gb打爆順便換埋隻980 Pro 2tb,得啦冇問題返去超撚埋燒埋機玩左兩三日,好啦心諗搞掂冇問題呢鋪機會嚟啦飛雲

入到去……我屌你老母啊!
玩乜撚嘢?搞乜撚嘢?點打機啊?打乜撚嘢?
你都仲可以話有問題,乜柒都新㗎啦!張卡都係用咗一個月左右仲要係為咗你先換!而家連部機都換撚埋,入到去你同我講cpu使用率徘徊起30幾%,gpu使用率又係30幾%,兩個加埋啱啱好差唔多60%,兩個使用率加埋嘅數字啱啱好就係等於我嘅最高FPS,有時仲可以低撚到得返三十幾,我心諗唔撚係呀乜撚嘢垃圾game呀,最好笑我又試返4k/2k/1080呢三款,全部同我最高行60,仲要唔係穩行會跌,唔撚係呀?真係屌撚到仆街個下,你最近話更新會搞番掂呢啲問題,12/2更新完都冇撚分別,究竟我係咪要買埋張3090啊定係一張都唔夠要兩張三張四張sli啊,想點撚樣啊?定係我要換埋部量子電腦來玩啊,都唔撚講裏面啲平衡性錯撚晒,搞撚到我唔知係喺度玩緊APEX定乜,有冇人同我有相同嘅情況
望撚住身邊啲friend,2080都有90幾,當下即刻覺得自己真係0,心諗係咪買咗假卡,定係rog有問題,定係而家買顯示卡係咪有DLC要買?要去N記個網買3080顯示卡運算bf2042性能解鎖啊?屌你老味隻game整好先出啦
正常 係隻game問題
Optimize問題Beta 已經有
遇到旁邊走過都唔救,真係嬲
講起救人,做 medic 係要睇小地圖先見到丁屎咁大個icon 先知邊啲人 call for medic,如果無撳就真係憑肉眼先搵到。但係有時見到行過就走嘅真係仆街
一切pc唔正常fps全屬優化問題 唔使懷疑自己
無危險行過都唔救,仲要勁多
轉小隊又睇唔到其他小隊人數
有無tg谷組小隊? or加frd?
求其睇youtube講2042已經知佢Performance係垃圾
基本上個個都屌 點估到巴打換哂D野
[Battlefield 2042] 集中討論區 (8)
https://lih.kg/2798868
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞