[Battlefield 2042] 集中討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
crossgen寧願主機一邊 (ps vs xbox)
主機pc炒埋一堆 打得好辛苦
xbox版開ai 打全面突破 入不到一場囉 之前一個vs全部ai
發覺仲係彈game 有時打打下隊友無晒估計都係彈撚晒
尋日有一場打打下feel到唔同咗
一開tab得番10vs10原本64vs64
而家介面左下格 突破突襲多數16vs 16都ok ge

一去到128就麻煩好多 畫面好似窒左一下freeze跟著再郁
drop frame之外 開不到mic VoIP 對話
更新完好撚多Bugs, 跟本玩唔撚到, 好想退錢
而家主畫面都入唔到 話connect唔到server
呢樣嘢幾討厭
有時想打場ai都要連線
但又連唔到
連ai等開場 都開不到 想點吖EA
ps5嘅玩家 你哋通常中午match唔match到
4點打後好啲
呢排有件衫 好似賣魚佬
xbox入到帳户設定 關哂跨平台都照誇平台 激鬼死 羡慕ps平台

呢件?
咦 原來終極版skin 失敬失敬
自從Fortnite 出現後,就多咗好多以小朋友為market 嘅 cosmetic items,animations 等等。

呢啲野根本唔係適合所有 game,不過算啦,而家公司睇錢份上,自甘墮落
有冇xbox友 就算入acc privacy熄cross platform 入番game都係無得揀 個欄灰左
要重開過隻game先得
但熄咗等九年都開唔到場

利申:game pass試玩咗兩個鐘就無掂,完全無戰爭氣氛
窒畫面窒到彈game
出咗小任務
ps5等到顛 9:00都冇人玩
2042入場費係3A大作價錢已經令唔少細路卻步, 唔似Apex, Fortnite, Warzone咁免費入場 細路仔無錢買game起碼都玩到你隻game, 得閒拎幾十蚊買skin絕對無問題
今晚隻垃圾game又瘋狂斷線

fortnite真係遊戲界史上最大毒瘤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞