[Battlefield 2042] 集中討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
Standard la
standard啦,之後仲有玩可以等特價買返
agree, 宜加隻game好多野都未整好, Year 1 pass多唔多內容都成問題
有update 邊到有得睇update啲咩?
搵到了
無槍同重生bug無fix到,只改左槍
有無人可以教我點轉小隊
同幾個廢物一個小組好難搞
Resolved instances where players were stuck in a downed state and unable to respawn. We’ve also introduced a hidden timer that will activate after 30 seconds of being in a downed state that will force a redeploy should it be required

照等佢30秒重生?
試過轉唔到
唔係e個bug,係一開始無晒槍既loadout同第一條命都重生唔到
救命
Starwars battlefront 又係無得轉
而家BF又無

遲下啲人玩耐左 輸嗰班人又走場俾人壓住打
好無癮
Quit game搵過個場囉
無乜場嘛
好過激心玩
見到做守都可以比人秒速打爆嘅,我寧願出去開住youtube睇慢慢再搵過場
pp29廢左 宜家有咩槍值得練
玩幾場,睇下比邊把槍殺得多,個把槍就好用啦
感覺仲多左bug
打AI突破,有冇得做守方?次次都係進攻
loadout bug 唔係fix 咗咩?
仲有冇得玩無人機c4
咁打 solo 係咪仲會唔有 loadout bug? 想刷下槍者
單打出得重密
如果係咁我通常企最後SVK屈殺數 點都頂到最後
個人覺得AC42同DXR-1幾好用
啲人用SVK都幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞