2021 Black Friday & Cyber Monday 討論區(3)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
SEATTLE--(BUSINESS WIRE)--Nov. 15, 2021-- (NASDAQ:AMZN) – Amazon announced today that more Black Friday deals than ever before will be available starting on Thursday, November 25. Customers
巴打,Pan記好唔好用?
同埋,arc5係咪都分 lv67 / lv97?
係,我晨早cap左la
剛好有人講派錢咪提番

paypal派錢好似係不定期攪,有只派比特定用家的
上年大把review
上年冇玩

Arc5香港有冇保?
伸手狗一係出返去一係除定褲
Pan 記冇
Braun 有
Philip 好似有,not sure
除左連燈喇叭仲有咩好介紹?
JBL 104?
我唔係好明我係咪講錯d咩
唔該晒巴打
chromecast 邊度買好
google store
呢到啲人好燥底
不過咁講
上網咁易搵到嘅野 做乜要問
皮已正
我諗住大家share 下 睇下有無睇開同類型產品既人傾下 唔係要人俾個型號我直接買
如果唔係個ok要黎做咩
大家都係入嚟share/睇平野正野,
但每年都有一半comment係伸手黨問嘢,
阻鬼住大家睇野
如果你有嘢share再問人意見邊有人會屌你
俾得人屌都係伸手狗盲撚懵撚 是但一樣
拋磚引玉同伸手既分別
Electronics: S
ave up to 30% on select TVs from Samsung, Sony, and LG.
Save on select headphones from Bose, Sony, and Beats.
Save up to 29% on select Garmin watches and navigation products.
Save up to 30% on select desktops, laptops, monitors, and tablets.
Receive a $50 Amazon promotional credit with the purchase of Oculus Quest 2.
Save $40 with the purchase of FlashForge Adventurer 3 Lite 3D Printer.
我唔係好明我係咪講錯d咩
呢到啲人好燥底
不過咁講
上網咁易搵到嘅野 做乜要問
我諗住大家share 下 睇下有無睇開同類型產品既人傾下 唔係要人俾個型號我直接買
如果唔係個ok要黎做咩

你錯ge咪就係你自己無share囉,
你無share又點叫大家share
B07PMCRFF2

Epicurean All-In-One Cutting Board with Non-Slip Feet and Juice Groove, 10" × 7", Natural/Black

Epicurean防霉砧板使用獲FSC及NSF認証的木材,再經高溫壓製而成,密度高至不會入水,不會發霉。而且可以直接用洗潔精/放入洗碗碟機清洗,確保衛生

實測就係超輕同真係唔霉
想買部抵用又輕既文書機比女朋友
係咪等cyber monday
撚知咩
用黎做文書既機係咪講緊打字機?
定係打孔機釘書機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞