2021 Black Friday & Cyber Monday 討論區(3)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
係UK呀 唔洗再運返香港
如果地方大,就一定係Stanmore 好啲!

利申:有哂兩部
Lm
唔好再問抵唔抵
唔係有手制咩
仲要咩工具?
睇你一表人材,屋企一係有會所代收,一係就全職屋企歎住紅酒等收貨!
本來都諗住買m.2 NVME+enclosure,但係見啲評語講enclosure好容易過熱再燒埋m.2,所以我到而家都係搵返mx500算數。 TB3 啲盒仲要咁鬼死貴
https://www.price.com.hk/product.php?p=435992
香港價錢

AORUS FI27Q-P 27" 165Hz 1440P HBR3 NVIDIA G-SYNC Compatible IPS Gaming Monitor, Built-in ANC, 2k Display, 1 ms Response Time, HDR, 95% DCI-P3, 1x Display Port 1.4, 2x HDMI 2.0, 2x USB 3.0 https://www.amazon.com/dp/B07Z196K8Z/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_fabc_J8RB0JZDX971DAJT6CYE
美森 $3300送到屋企
留名
送落嚟會唔會整爆
麻煩你快啲跳樓
唔買MacBook 係咪嬲屌
一係唔買,一買就買Macbook啦
有冇ching知fire tv stick係咪不嬲冇直運
轉us address先見到有貨
係呀
tv 無直送, 集運 超過250cm 唔送
okk唔該你
想要4K呀
爆咗任換 京西
唔係又要send番上去咩
上門收咪得
G6係咪唔可以連無線耳機?
問DAC果D去做下功課/隔離耳機po睇下先啦
呢塊野我ROUTER又貼,DAC又貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞