2021 Black Friday & Cyber Monday 討論區(3)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
第4代dot都出左成年都仲要pack第3代,睇黎好多貨尾要清
唔好諗住改歷史
你當時係問人攞link 買pata
一早有人講過佢地唔寄集運
你條撚屌問完冇人答又係撚咁問
我就同你講話人地唔會寄集運 公開link就會俾人block
大家都冇得買
仲要唔止一次

請問我點改歷史。同我講既有咩分別?你cut D唔cutD?
MULTI-CONNECTIONS: Using Bluetooth connectivity, the Atlas soundbar will have you blasting out your favourite audio wherever you go. Alternatively, use SD card, AUX, or USB port to play your preferred sounds from a memory stick, MP3 player or audio device.

應該要用3.5mm駁電腦
product des有講,bt, aux, usb同micro sd 都駁得
上次40無拎今次80申請左
呢個爐唔歡迎伸手黨,你咪出去自己開個爐囉
係都要人地開TG Group做乜

道不同不相為謀,各有各傾唔得咩
70係咁上下
唔鍾意人屌伸手既
自己開po 照顧新手伸手咪得
行入一個存在左幾年都屌伸手既po 叫人解散另起爐灶
姐係想點
有料即管攞出黎 上面幅圖就見唔到你有回我
如果我講到咁你都繼續乞抵屌啦掛
本身都冇諗住搵返啲舊文 但係你要出醜就冇辦法
鵲巢鳩佔
咪係,呢個post屌人係傳統黎
又唔係唔俾你開其他BF post
畀啲心機搵deal啦 一陣間人哋又話不務正業㗎啦
照去
一去到啪啪足24 小時
等佢冇時間享受酒店設施
所以,我個喇叭批文呢
我開post share 我都好少屌人 不過建議一概望下seller先 嗰brand係藍定黃 定係紅資 連登仔係成年人 自己衡量啦
#1新pin
咁你咪躝囉屌你老母
幾條友圍威喂想帶風向
又唔見你有咩建設
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞