2021 Black Friday & Cyber Monday 討論區(3)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
980 pro 1TB amazon US$185 = HK$1440 , Price.com HK$1255
煮檸檬佢又唔係錯嘅
等如你拎矽膠夾去炸嘢會融一樣,都係有害
Ilound MM 已經變左無法供應
白色就仲係原價
琺瑯層好似煮咩都得
但我個staub都裂左, 用得耐就出事

所以都係lodge好
特別煎扒要層野根本無用
巴打可以留意下其他音箱 今年inflation加運費咁貴 都唔一定會再做199
Gen 3/4都要
因為我無用一年就收咗皮,拎返去比佢睇話死因係散熱唔夠,有保比條新嘅我 但建議我買heatsink

同埋我ssd PCIE係display附近好撚熱
lodge補鐵 LC staub可以補牙
我問過保養
琺瑯層裂左唔係保養範圍

其實成單野係好蠢
用鑄鐵係希望耐用,傳說中的用20年
整層唔耐用的琺瑯上去做咩
美森宣布BF由星期四開始
Garmin Forerunner 55
香港用一樣用到?
差電就用到
會唔會有減價
等我仲啱啱用咗置頂嗰條link去買Gift Card,跟住再Online搵CS問點解冇buy $50 free $10 ,佢仲問我喺邊度睇返嚟,跟住俾咗條link佢佢話唔啱. 肉酸到啦,其實啲資料係唔係舊年㗎?我見佢仲括住有效期直到18/12
用到,水貨睇唔到中文者
係唔係已經冇咗呢? 而家好似淨係買到卡但係冇$10 =====>Gift card(要等一至三日) 買$50送$10 node=11158618011 (18/12 expire)
paypal派錢,大家閒時check email

係唔知咩標準
有d人洗勁多都唔派,呢個acc少用反而有

Here at PayPal, we’ve missed you. So, we’re giving you a HK$40 to welcome you back. Use it how you want. To claim yours, just sign in via the button below by 31 October 2021. Enjoy!

Claim your HK$40
今個星期4?
你老母減緊
before 31/Oct
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞