2021 Black Friday & Cyber Monday 討論區(3)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
真心畀得中高階個價寧願用台仔asus或者linksys or ubiquiti都唔好netgear
睇下今年換唔換到另一隻啦
我仲要係香港代理用正價買

Ashwagandha Supplement

$9.99 3樽
每年BF就到左買google wifi既時間, 今年又試下會唔會比人cut
部野用得個兩年鬆啲又未壞唔捨得換
真, 買左ax80. 時不時斷一下線

宜家換左amplifi aliem , 好穩定,又靚仔
Google 個隻好似得ac未有ax?
共碩ax89x
航空母艦咁
linksys 好似比人評幾好
但我用緊既體驗好差所以自己都ban 左
係,但信仰既野
off少少topic,隔離信用卡post都係咁,寫明屌鳩伸手黨,日日有人問回贈幾時有,好聲好氣同佢講睇條款係有講,之後就負評你屌返你唔答人

明明睇條款都係一兩分鐘既事,係post度問幾日都冇人答,而家當睇唔到話撚知佢
netgear 無rom 刷 = 垃圾
個ui超唔好用
轉左linksys 又係咁功能要乜無乜
正常,大把呢啲低汁freerider
function 少過共石好多
Linksys中高階幾好㗎
之後換左linksys,未試過一隻router係冇壞冇剩走去換,而家掉埋左一邊
個firmware越update越多問題
我隻netgear就黎up左firmware就日日斷線
我係電腦白痴攪左一大輪先downgrade得返
睇死呢d人現實生活又係左r右r,麻煩親戚朋友果類人黎
科技進步令到呢班on9仔都識上網,搞著同佢冇啦冇能陌生人真係慘
我果隻EA9350 黎
應該都算高
依家放左係櫃冇理

Philip One by Sonicare
上年同上上年買左孖支裝oral B, 2 set 都係1年貨仔就收皮, 諗緊今年轉唔轉會飛利浦好
好抵但好似好複雜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞