2021 Black Friday & Cyber Monday 討論區(3)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
VR GAME始終唔係主流
真係見得下人既3A級VR 睇怕要等多5年
至於VR AV, 第一次睇係會覺得幾唔同既 但好快就覺得冇咩鬼別
3600有做過
不過唔係bf 而係近1月時
最希望有superlight pro x有deal 比個籍口換隻502 wireless走
3xl
古董又燒電
200當比佢清貨
Beat saber 專用機
mic不了
集運only
no firmware update
放心
斷貨之前都無平過.....
MIC, 要運去美國, 應該船期delay, 所以斷在存貨
希望另一批船貨BF 前送到
惟一另我有印象既就係VR個store到可以download到幾條VR demo片
第一次睇係幾震驚 係戰埸睇住粒子彈飛過黎好似真咁 不過條片得個分零鐘就知道要整到呢種程度應該好燒錢 冇咩廠敢搞
no firmware update?
我近排先拎返出嚟升android 12
google自己話安全性更新唔會再出落3度
其實大學大專有OWNERSHIP SCHEME有賣NOTEBOOK,PAD,主機
你打MOSS HK就有,選番自己就讀,畢業院校
校友就準備畢業證書,校友證

間間U的合格品牌唔同,但就唔好諗偷雞,要選自己果間
是但啦
部4都係放左係床下底
(部2近排做左安心機)
利申:有2、3、4
呢個SPEC HK都係賣緊26XX-3千頭左右
美森好似得KINGSTON做到300鎂左右
其實訂呢類電話都係安安心APP
個APP擺明似木馬

所以都無謂理是否有安全性更新
Majority Atlas Bluetooth Sound Bar 多左65折coupon但無免運
唔係個個都有讀大學大專㗎嘛
呢度買嗰啲仲平過同佢哋買啦
分分鐘仲係最新一代
想買6
但係而家部機行咗三年粒電仍然曉飛
完全冇藉口換機
https://www.bbc.com/news/business-59306200
英森1月19號開始唔收visa信用卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞