Apple Watch 用家討論區 (53) 都唔少人買

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
apple music都係得remote, 琴日經過天才問左
D老消想射埋落錶到
係咪有新買新上s7好過se
串流聽歌得Apple music做到,KKBOX/ Spotify 都係要download落手錶,所以買gps就得
apple music都係得remote, 琴日經過天才吧問左
有冇地圖apps可以喺錶show 個地圖出黎
Google map只係show街名轉左右
岩岩先換左翻新AW5, 今早唔小跌落地就爆mon…. 以前戴左2年都跌過幾次都唔爆,今次只係戴左一個月就爆…..諗緊換SE 定AW7…. 其實apple watch 用左2年幾,主要都係用來unlock iphone
錶面會唔會好易花?使唔使買Mon貼?
我用Apple music 淨帶錶(Lte)落街跑步都聽到
買applecare+仲好
今日入咗手41, 有冇咩app一定要裝?
用咗一個月,除咗有朝未訓醒無戴好隻錶,成米幾高跌落硬地花咗一條痕
其他地方都無花無爛,都幾耐用,電都耐用朝8晚9戴住仲有6成電
想問有冇方法可以將輸入法由手寫轉做qwerty鍵盤 WhatsApp, messager都係得手寫 覆message都幾唔方便
升完watchOS8後個gps就keep住唔準

restore as new
re-calibration
搵genius bar換過隻新

咩方法都試哂
有咩方法可以同 apple report
係咪要降返做watchOS7
你哋用41mm定45
男仔手應該用45多?
自己去試吓, 信自己對眼。
日日對住隻錶果個係你自己,
每個人手粗幼同對大細比例嘅感覺都唔同。
攞去Genius bar
可能係Software 問題唔使錢整
s7係咪仲未有case
驚一跌就爛
iOS
1) 獨立點播: 無需手機隨身於Apple Watch 配合藍牙耳機可直接點播「我的收藏」及最新熱播歌曲。此功能需配合Apple Watch Series 3或以上型號,系統為Watch OS6或以上版本。串流時需要Apple Watch直接連接到WiFi或流動網絡。

上網睇MOOV可以 實際都係唔得?

未買錶
請問
買apple watch7 鋁黑gps+不銹鋼錶帶 係邊買平D
冇,apple reseller 得標配 運動錶帶
想問而家邊度有AW7嘅mon貼癡
唔要嗰啲cover埋錶面嘅殼
有冇ching傾到可以waive智分享apple watch收費
邊度有
google睇親都係4-6&SE
轉支移
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞