Apple Watch 用家討論區 (53) 都唔少人買

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
想問吓點解 配對嗰陣
成日都話正在登入你的帳戶 請耐心等候幾分鐘
卡咗喺度半個鐘
你試下連接果陣 檢查更新果度揀下面果個 略過並繼續
Aluminium 冇貨

加錢買咗金色stainless steel
好靚
買左apple watch SE
S7好似唔算有咩大突破
想問已家 apple watch 有無功能或 apps 做到,
跑步時計圈數唔使睇住個 mon 嚟按?
最好好似其他跑步錶咁,
有個實體掣一按就轉去下一個圈
(自動計圈唔準確, 不作考慮)

次次要分神去睇實個 mon 嚟按,
好易撞親人架

如果有, 我都想買返 apple watch7 嚟用,
利申, 以前用過 apple watch2, 但用嚟跑運動場唔惦

謝謝!
跑完10K, Nomad 比想像中好,有驚喜,
錶帶表面好清爽,汗水不留表面,很瀉水,
帶了三四日,錶帶開始合手型

而Nike 窿窿錶帶通常汗水留在錶帶面,
要自己抹

舒適度其實兩條都差不多,感覺上 Nike 貼手D,

最後,喜歡室外做運動而大量出汗的,Nomad 可以買,
除左價錢貴左D
聽完你咁講,我都決定買返條…
師兄、你果條係唔係dune色?
係,現在有30% discount
講開又講,第一次用鈦版跑步,
都感覺到重量,真係時常做運動,
都係買返鋁版
終於收到隻錶
但想問下大家個錶帶係咪好易裝好易除
我隻原裝運動手環 M/L size 個條錶帶勁難裝
但我另一邊係好輕鬆就拎到出黎
處係咁,日日換錶帶就好快鬆
apple care值唔值買??
會唔會好易爆MON??
我戴緊精工, 錶面都花, 有時會撞到硬物添
https://support.apple.com/zh-hk/watch/repair/service/pricing

自己睇下維修價錢易撞到嘢應該要買
series 7 有冇mon貼推介?
拎去門市叫啲人幫你set
好奇問下做完運動出曬汗會點清潔個錶帶
直接沖水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞