Apple Watch 用家討論區 (53) 都唔少人買

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
我隻se買左幾個月未過保養 連埋叉緊電都跌緊呢個問題 今日拎左去維修話唔會收錢 不過要等1-2個星期好麻煩
都好起碼有得整
想買LTE戴住跑 但係用緊SUN Mobile好似唔support
愈差愈少係粒電問題,我隻3都係咁但跌最多6-7%,你跌咁多可能要換了
咁細個mon就唔好搞咁多嘢
點解咁難買 尋日去廣東道想買41mm starlight alumnium, lavender sports band 話冇貨
反而建議我可以買nike sports band 再單買紫帶就有貨
番黎用app試拼唔同款,見白色nike 要等到一月頭。lavendar sports band就直頭冇貨到唔俾我掉落購物車 lavendar solo loop先有
唔通真係要另外單買先有lavendar sports band
Q:GPS同LTE有咩分別?
A:LTE版-用家喺手機唔跟身嘅情況下紀錄跑步路徑同埋透過eSim打電話/用data上網(要你用緊個電話plan支援,亦都可能有額外收費,詳情問番你個台)

乜Gps版唔係都可以喺冇wifi冇lte情況下紀錄跑步路徑咩?

https://discussions.apple.com/thread/8030705
可以
手多拎隻錶去沖水
個mon貼入咗大半面積水好大個印勁想甩咗佢
有無人係裸機唔貼㗎
有買ac+,唔貼
冇買,貼
隻7用左一排係順左
個toystory 既face我之前隻3係要襟先會郁
但粒電都係唔係好ok
用一日無點襟過光較低
9點到7點仲有50%
咁樣都唔會放心用到兩日
以為隔幾代會好d

不過個震好過3好多好多
呢排用完AW張八仔,AW睇餘額正確,但watch app/八仔app餘額都唔update,reboot又係咁八仔app又冇更新,你哋係咪咁?
有冇咩皮表帶介紹
本身睇中原廠
但冇45mm
用緊s5
AC+ 未過期嗰陣冇貼
過咗保養先用mon貼
邊間?
咁跑嘅時候係咪唔洗手機跟身?
Thx,樓主老母做雞
唔使,返到去佢會sync 返資料去部iPhone

想問吓呢個Watch face係邊個option到Nike 彈跳、精簡組合、混合型指針數字都搵過晒都係唔見
呢問下錶面呢個藍色框框係點解? 見間唔時就會浮出黎,但幾秒就冇左
輔助使用>輔助觸控 off?
哦~ 唔該晒,原來係輔助觸控
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞