Apple Watch 用家討論區 (53) 都唔少人買

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
未買AW7, 想問問個Applecare可唔可以好似iPhone咁之後先加買? thx🙏🏻🙏🏻
可以
se早幾日update完os就勁食電 12個鐘都無得返10% 有無人都係咁?
買機就幫你唔到,可能要去apple store 或打熱線問。

Solo loop 就靚d,不過就易爛
Sport band 就實用啲。

睇你喜好。

Btw,40cm 應該係iPad,唔係Apple Watch
中過粉紅solo loop伏,用落好柒,冇色可以carry到,唔建議買
建唔建議買milanese loop? 用落咩感覺
夾手毛,頭髮
有幾易爛?舒服過sport band wor
番工戴一流
aw新手一問
係咪同時要開住上網同藍芽
autosleep同睡眠呢兩個app先record到我瞓成點?
S3啱啱升咗S7
爽到爆

有無人試過咁樣 瞓覺個陣叉電愈叉愈少
我S3升4都好撚爽,細mon厚錶變大mon輕薄錶
solo loop 會唔會越戴越鬆?
諗緊買啱啱fit貼得好實 定有少少鬆位好
應該唔使wifi 同藍芽
二揀一就得
不過我係全功能開
兩個都同時用
橫惦都係一日一差,冇分別
咁嘅情況係舊電收左皮,趁仲未死,去apple 比600換電換隻新

之前我隻s4同你一樣,再過多幾日就連2個鐘電都冇,仲變埋磚,差啲開唔到total loss

Watch 真係唔好update os, Apple完全唔會理你update 有問題嘅用家,淨係叫你比錢換on9
見到aw6 44mm $2100 但得紅色
諗緊買se 定aw6
你接受到紅色就買6啦,有新買新,
唔鍾意紅色就SE
60日內
想問下大家有冇開always on 總是顯示功能?
有正皮
冇負皮
換3500蚊果隻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞