Running Man 討論區 (48)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
希望長做搞得好就算SBS收視差要摺埋都可以有第二個出路

不過 係咪全妹咁啱撞正拍劇 先冇參加?
sbs唔想比人喧賓奪主就比多啲筆直寶弼搞大佢啦
其實今集3VS10撕名牌都唔係高budget
係後面拍MV/電視劇先會高少少
新節目第一集雖然見到久違嘅 鈴鐺追遂,但我覺得唔好睇,太多訪問係中間斷下斷下咁 打斷曬節奏

anyway, 佢地拍第一集係dream 上去第二日拍?好耐之前喇喎
紅色頭髮條友好大口氣 笑死
龍面具個個人我覺得幾有趣
我都覺得無乜特別
應該係太耐無玩撕名牌先咁多人懷念
應該係第一集試吓水溫,兩邊都唔認真

如果要玩返running man玩過嘅嘢不如係running man攪,呢個節目係應該要玩啲running man想玩但無玩過嘅嘢
光洙都仲未走咁就咁耐了
得佢係拍綜藝心態嚟玩
可能班idol綜藝感唔夠(除左龍面具好少少之外), 所以全場氣氛都唔係好得.
對岸 bili打running man乜都搵唔到 又因咩事
打running就有架喇
睇緊了

啱啱仲質疑自己 man 係咪串錯左 會唔會係mam只係一直冇留意,

已經感覺到未來會進一步全封
以runningman番外篇嚟講係幾好睇除咗鍾國 其實哈哈同王鼻都唔差 王鼻我覺得都跑得幾快 不過緊張感就差少少 可能因為班成員都有讓住啲idol玩
我反而覺得係班idol太菜鳥
haha喺RM算數一數二有小聰明嘅老江湖
班idol對住佢就好似大人撚小朋友
王鼻就一貫都係冇危機感 每次都係俾人偷雞撕
轉左去 同bili差唔多既野但有齊10年開始啲集數
Haha頂好耐等到鐘國黎救都好勁 件衫同名牌都殘哂 遲啲有埋阿燦同智孝 如果叫埋昭旻同光洙就正 大神唔知有冇機 雖然光洙都有係片頭dream打板見到
超正
Haha好驚訝

係咪出道以來第一次剪到咁短
唔好話佢啦 我哋都好驚訝
初初睇以為佢智孝個FD,點知係佢自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞