Running Man 討論區 (48)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
智孝啲衣著 好多集都包到成隻糭咁
https://youtu.be/gCPsEglciDM
Youtube睇到尼條片,其實都okay,點解今集跳舞跳得咁好笑
仲有大神、國鐘、Gary、光洙嗰隊反左船,但之後從新出發死都唔放棄嗰陣時仲要係冬天,跌落水肯定凍到痴線
當年真係好熱血好感動,記得我睇到喊左,尼班人真係太辛苦太搏命
大神推完昭旻出黎跳跟住話佢羞家嗰度好撚好笑
唔係講笑草綠嘅chemistry真係越黎越好
嘩原來已經咁耐 呢集可以話係我最愛嘅頭幾集之一 過江嗰度真係又熱血又感動 真係好懷念啊
可能因為少咗一隊,個輸贏好on9 第二回合智孝昭旻嗰隊輸咗遊戲之後比唔比舞都已經肯定輸咗,除非兩次跳舞battle都贏
Rm世界觀越嚟越完整
睇返琴晚笑到癲佐個位
鐘國freestyle 跳到申脷

好耐無追
我見Disney plus 出running man 外傳
其實有咩分別?
有無人知?
佢地唔知點解識既野係比我地detail啲例如啲年份同人名
iphone牛頓
Disney Plus班底係得國鍾、鼻叔、哈哈做固定MC,由RM前三大PD嘅林PD負責。因為唔係SBS尼類有綫電視台播所以限制少咗好多,可以玩大啲尺度大啲,例如可以請兩日一夜(SBS對台節目)啲人做嘉賓、懵鍾拍我們結婚了、一路飲酒一路錄影之類

IG見到尼張相,話係智孝初中畢業相嚟
今次好似剪得仲短啲?唔知今日錄RM會唔會有成員post相呢,真係好好奇佢個新造型
好明顯P圖
但好似係RM都有出現過?印象中係有見過
唔是P

搵到啦EP496
究竟點解咁多人信金鐘國冇食藥?
https://lih.kg/2774059
又有人開post質疑國鍾
其實自己做唔到唔代表人哋都做唔到
嗰個啪藥youtuber仲走去國鍾條片下面留言唉make stupid people famous佢今次呃到幾多view
智孝可能戴頂帽就算
我私心想睇noze
睇咗了日日睇佢跳hey mama
驚六 佢同key跳舞都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞