Running Man 討論區 (48)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
點解我冇show 四十幾分鐘嗰集出嚟
可能聽日先有?

電腦睇有喎
智孝好多時就咁著件oversized 既衫就算,同埋同佢身形唔襯,搞到睇落腫好多。反而有時著翻rm d衫重好睇 somin造型師睇得出有心思d,又成日換下髮型,d衫都襯somin清新style
佢好似講緊迪士尼+,我睇都係得九分鐘個集
唔知haha 同kjk 咩事鬧交
「據相關人員透露,劉在錫與柳熙烈在最近一次進行的有償增資中購入公司股票成為了KAKAO娛樂公司股東。
柳熙烈此前出售公司給KAKAO娛樂,獲得139億韓元,這次他將其中70多億韓元重新投資KAKAO娛樂公司,獲得了2萬7438股KAKAO娛樂公司股票,而劉在錫的具體投資金額則沒有對外公開。
今年七月,Antenna娛樂與劉在錫簽約,Antenna娛樂由柳熙烈擔任代表,是隸屬於kakao娛樂的子公司。
據KAKAO娛樂公司相關工作人員透露,劉在錫是基於身為公司所屬藝人的責任感以及與柳熙烈的夥伴關係做出了投資KAKAO娛樂公司的決定。」
大神做咗KAKAO股東
希望唔好好似之前FNC咁惹到咩麻煩就得
當年gd上rm比人撚到
大成係家誕直情變左gagman咁
幾時嘅事?
個陣BTS客串上嚟搬箱班Army 都冇話乜嘢 反而仲多謝鐘國

而家要班Idol 個個都錫身 乜嘢激烈嘅綜藝節目都唔上得 一間又被唔知咩人話 早一兩年個個都話要斬偶運會啦
睇左
好唔刺激
今集覺得一般,可能冇追開個跳舞節目
同埋印象中 haha 條頸傷過腰又傷過,見個嘉賓咁樣 lock 佢頸真係心驚

期待下集 RM vs 製作組,多年前嗰集係我覺得最好睇嘅一集
鼻叔個stylist襯啲衫仲好笑過gag concert
真係要留
唔算好刺激 但好有玩味 冇乜冷場
呢個真,造型都加減好多分
昭旻今集個造型再加淋水舞真心正
智孝啲造型真係唔及以前希望剪咗男仔頭會有啲新鮮嘢發生
如果有優惠價,買公司股票都好平常姐
望就咁望啦短頭髮都幾難搞,唔該佢個造型師做返好啲
係正常啊,不過總有班痴線佬鍾意狙擊藝人
頭髮應該關美容院事
不過造型師都係要binc架啦
韓國人好痴線
唔俾人賺錢咁
好似IU都俾人狙擊左好多次
我覺得智孝個頭太短
好耐無見d 大名idol上黎玩
以前一車車黎
相當年自己就係靠rm先識到d當紅idol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞