Running Man 討論區 (48)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
真係同佢細佬好似樣 依家連嗰髮型都一樣
咪係 早排d韓仔連佢上鍾國youtube channel 都屌9佢唔化妝
尊唔尊重把尺咪又係自己度
佢重唔重視我唔知 不過佢啲stylist好易做 尤其全妹入咗嚟有哂對比
智孝造型唔掂唔代表佢唔重視節目
要拎昭旻黎做標準咁好多人都唔重視自己個節目
當年唔係讚佢係女演員但冇架子素顏"呢啡"look出鏡架咩
可能有人覺得智孝由RM初期已經開始唔尊重RM
因為當年後生重keep到 素顏上節目都得,始終上左年紀真係要管理下無論造型同身型都係。而家女演員又多,今年魷魚遊戲又彈起個一線,靚女又有韓素希果d,始終形象都梗要同有自己定位。覺得智孝想要突破先剪短髮,如果形象搞得好係會多左新機會,但佢公司又唔爭氣
當年「呢啡」極都有基本造型,就算講緊去佢屋企接佢嗰集完全冇styling頭髮有少少翹起,個髮型係本身都唔會出咩事嗰種,而家係同佢剪到唔造型會變災難嘅程度
其實冇乜人鬧過佢著舒服啲Casual嘅衫上RM,始終RM係戶外型綜藝,只係Casual都有好多種,偏偏Stylist揀嘅都係唔好睇嗰種
依家個爭議都唔係話智孝 係話佢個造型師咋嘛
都唔關智孝有冇架子事
上一頁咪話緊佢唔重視節目
咁國鐘點計?點睇佢穿著做型都係最hea 嗰個
唔話得佢係咪因為佢係開國功臣之一?定還是係女演員身份?
我作為觀眾見到成班著得正常/明顯有用心打扮既主持中
成日夾住一個哩啡既人,唔滿意都唔可以講?
金鐘國唔鐘意打扮都唔會咁烏where求其啦
更何況你係一個女演員
就算唔講演員身份,作為一個藝人
應該係不論任何場合
整靚自己先出現係鏡頭前面係基本禮貌
點解拍綜藝就可以求求其其?
唔襯衫唔化妝頭都唔梳就企埋去
以前後生有本錢任性
而家年紀大左,RM又轉型,講野環節多左
明知自己無能力講,咪努力做個靚花瓶囉
偏偏就要擺爛自己,連唯一既優勢都唔把握
人地日日緞練,身型fit就著咩都靚d,同埋人哋地係行LA風格

其實今次真係佢公司形象設計做得唔夠好,演員路人緣都好重要,好多人都係話智孝公司d人 無話智孝。之前個行內人爆料覺得係智孝自己攬上身多d幫公司講好說話
https://theqoo.net/index.php?mid=hot&filter_mode=normal&document_srl=2262034967
啱啱又上一個HOT...
我睇到有啲留言問點解啲記者奇奇怪怪,寫親都錯重點,明明講緊造型團隊嘅問題但就不停focus係短頭髮度…Naver真係基本上都係咁...
"不是短髮的問題 而是造型不好看"
"記者們到了這個時候,好像故意用歪理邪說來報道引起爭論的點子呵呵呵呵呵 短髮不是問題 問題是沒剪好短髮"
"標題好像是想抓好短髮框架再往那邊走一樣 真的像狗狗一樣"
"因爲總是說短髮,所以以爲聚焦短髮會引發共鳴,但問題是短髮不是問題,而是頭髮不好看。"
"記者先生...你是怎麼成爲記者的?ㅠㅠ 宋智孝做什麼都很漂亮...指的就是化妝師的問題,出這樣的報道-呵呵呵"
https://theqoo.net/index.php?mid=hot&page=1&document_srl=2262831876
今日又上熱搜,點搞
原來佢件衫下擺爛咗,咁都唔同佢整返先上台cls
今次d人仲有咩好講
根本成隊crew都hea到仆街
冇眼光冇品味冇能力都算,咁基本嘅嘢都做唔到真係好應該炒啦下話cls…
唔襯石鎮
向前衝係咪已經無人理
今集3倍速睇 算係咁啦
全韓國娛樂圈最易做真係智孝stylist 後生就靠樣屌打人 老啲就靠素顏 再老啲就變特色求其搵啲衫就當有styling
今集我都無再睇 要用3倍速睇咁都好無聊下
悶到唔對路 先用3倍速睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞