Running Man 討論區 (48)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
頂share唔到b站link過黎
仲要分開上下集 話唔定懵鍾特登擺勁後
魔女個集都幾無頭無尾
其實輕輕gel下,有返少少造型就會好好睇…
唔知佢啲髮型師造型師到底係做乜9明明智孝個底咁好都發揮唔到,嘥晒
韓網嗰邊都個個叫佢換過晒啲團隊,真係好唔掂
但我諗智孝應該都係念舊性格既人
即係同一條team應該冇咩事都唔會轉
智孝個短髮型似啲人精神有問題/受左大刺擊之後自己拎較剪亂剪頭髮 呢啲髮型駛乜請造型師 我都幫到佢
真 智孝個底咁優秀都可以執到唔好睇
韓網評論翻譯站
《Running Man》預告中出現宋智孝的短髮造型
1. 妝髮造型真的很不OK.... 宋智孝明明有那麼好看的臉,幫她打扮到底哪裡難了ㅋㅋㅋ...ㅠㅠㅠㅠ
2. 不適合..ㅜㅜ
3. 只有臉好看而已ㅜ 雖然宋智孝看起來很適合short cut,但是細節有點..
4. 真的不是假髮嗎? 老實講,是因為臉是宋智孝,所以還算能拯救到那種程度ㅜㅜ 我真的覺得髮型很奇怪... 妝髮造型都得換掉才行
5. 難道幫她剪髮的是黑粉嗎? 如果我是宋智孝的話我會哭.....
6. 瀏海為什麼那樣
7. 雖然這樣很帥,但是拜託姊姊換個造型吧..
8. 應該是因為沒特別打扮的關係... 如果有其他拍攝,需要好好打扮的話,感覺宋智孝的臉好像能拯救那個髮型ㅠㅠㅠ
9. 瀏海如果再長一點應該會很好看,可惜了....
10. 造型團隊的良心到哪去了..
11. ...? 髮型怎麼那麼歪歪斜斜的.... 這是真的嗎?
12. 確定不換美容室嗎...
13. 拜託換掉髮型師吧,不要一直浪費那張臉
14. 我覺得宋智孝的造型團隊就像她的黑粉一樣,不是只有這次才有這種感覺,是一直都這麼覺得
15. 如果不是因為作品拍攝才剪成那樣的話... 拜託換一間美容室吧ㅠㅠ

唉...
而家唯有希望佢真係接左個咁嘅角色先咁剪…
真,個頭髮頂位應該gel返下應該靚好多,個頂位依定搞到咁平/圓真係好奇怪
暫時咁多集外傳都麻麻
除左第一集唔洗2倍速去睇 其他都要
魔女個集 3 倍速睇
虎頭蛇尾
pd問題
今集個個都係綜藝老手
但出黎效果都係唔得
諗住儲埋幾集一次過睇
依家好似有少少伏
今集廢到 明明個個都係老手都可以咁
不如猜包剪揼當一集算啦 係咪玩呢啲純運氣game
啲質素好似睇緊毒撚pd個期
最大問題係得40分鐘一集,可以玩的咩?觀眾嘉賓未入局已經完
下點會架
個個都吹奏既三大pd之一黎架喎
犯人就是你本身都垃圾
靠陣容先出到咁多季
被同類型既女高推理班屌打
Busted起碼可以一次過追哂唔使等週更
真係慘 冇諗過連佢拍都咁樣
智孝魔女密室真係好虛
其實播嘅時間長d交代清楚d係咪好d
宜家每集三 四十分鐘
睇翻其實寶弼將rm起死回生真係唔係人人做到

肥左
而家先似番喲呢個年紀男演員嘅面形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞