Running Man 討論區 (48)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
就算真係拍劇需要上RM都可以執好啲掛,真係好災難喎大佬…次次都用個樣頂住就算咩
Fans真係忍咗好耐先至咁出聲,但fans都因為出聲俾人鬧
在石都會讓下佢,但係鐘國一定會整返佢轉頭
呢d真係兩個唔熟哂大家,鐘國都唔會咁玩
「因為粉絲們的積極應對,宋智孝的短髮甚至出現在娛樂新聞的頂端,引起了人們的關注,但宋智孝方面並沒有發表特別的立場。 因爲宋智孝曾經以明朗的表情上傳過短髮照片,所以很難預測到她的負面反應。 現在比任何人都感到困惑的也只有宋智孝了。
對宋智孝的短髮可能分喜好。 但是過分的苛刻評價最終與貶低外貌沒什麼兩樣。 對於謀求新變身的演員來說,"這是不是懲罰"的嘲諷性臺詞真的很有意義嗎? 雖然知道宋智孝希望得到更適合的造型,但是對她的短髮說三道四的時候,宋智孝的立場是怎樣的呢?
不是宋智孝而是針對工作人員的指責也是一樣。 如果以"不適合宋智孝"爲由攻擊工作人員,那麼埋怨的矛頭必然會指向沒能完美消化造型的宋智孝。 宋智孝也難逃爲一起合作的工作人員卸下心裏的包袱的沉重的責任感。 如果是真心疼愛宋智孝的粉絲們,即使有點陌生,用寬容的目光支持挑戰新變身的宋智孝會如何呢?
不管頭髮長度如何,爲了宋智孝能夠得到大家的喜愛,需要粉絲們的深切關懷。」
唔知講咩好,其他新聞指責飯圈文化都出埋
越搞越大咁,今次唔知會點拆
真正既剪個頭都變左大新聞
不過造型師真係唔掂老實講,好似話上其他節目都配得麻麻
其實批評得最勁係路人,點解會變咗fans俾人鬧
同埋我好想知尼個記者心目中有邊個女藝人可以「完美消化」尼款造型…
有冇link睇最新果集 上網搵到既都lag到仆街
老女人本身都殘
冇啦啦走去剪柒個頭
以為國鐘咁大件事先有輿論同迴響

點知原來智孝剪個頭髮都可以有咁大影響力

其實側面睇 Rm 成員都仲係好有熱度

但係我又唔見得韓國人好珍惜Rm呢個綜藝
老一輩個啲咪carry到
呢個頭我聯想到朴美善姐姐
得罪講句 咁既髮型再配埋個脹爆身型真係好大媽feel

搞不撚掂
好大媽
真係好似樓上話個髮型似朴美善feel
你用咩去判斷韓國人唔珍惜呢個節目
但同輩又同level嘅女藝人我都真係諗唔到有邊個得…個記者仲話fans唔寬容
其實睇返韓粉出嘅聲明全部內容都好合理,「希望搵更有經驗更有實力嘅造型師」、「希望著返配合主題嘅穿搭」、「希望用返適合宋智孝嘅造型/妝容」,有邊樣唔係針對近幾年嘅問題講?根本同頭髮長短冇關,係造型處理上有問題先咁大反應,反映過咁多次忍咗好幾年先出聲,講真已經好「寛容」
去睇下路人留言,更直接更苛刻,何況一出今集RM Theqoo即刻有5個熱搜(路人睇唔過眼出聲)
當然,審美係好個人好主觀,藝人點打扮fans都冇權管,但近年已經俾人批評到話佢「不修邊幅」話出聲明對佢唔好,得罪代言同合作開嘅同事,咁唔通繼續唔理又對佢好好…?藝人始終會受公眾輿論影響,長期都俾人評「頹」對佢負面影響更加大下話佢自己唔管唔在乎,咁咪應該公司管囉,基本造型同形象管理都做唔到,咁簽公司做咩?
無錯,隨性係佢賣點之一,好多人亦因為佢性格先咁鍾意佢,人格魅力、才華,尼啲對藝人嚟講都好重要,但現實啲講句娛樂圈就係靠樣搵食嘅行業而家又唔係話日日要著到頒獎典禮咁,只係講緊執得企理啲,咁都過份嘅話我真係唔知講咩好
最嬲係咩?以前反映過咁多次冇回應,而家單野越搞越大佢公司仍然係一句聲都唔出
高準熹可能 carry 到

人哋起碼有造型短頭髮本身就難搞,造型更加重要
而家智孝個頭…瀏海同耳側嗰兩pat頭髮剪到咁係想點
智孝12月2要參加AAA 到時個造型應該唔會hea喇掛
Somin套新劇上咗啦
高俊熙
高level 啲嘅得唔得
《老千》/《再見單身》嘅金惠秀
原來套劇第一集係19禁
宋智孝短髮像被狗啃 「剪髮幕後」曝光 業界人士:她想換造型

韓星宋智孝最近剪掉一頭秀髮,以男孩子氣的破格短髮首次在《Running Man》現身,雖然不少粉絲對於短髮讚譽有加,但韓國粉絲卻不買單,引起一場粉絲與造型師的大戰,要求公司換掉造型師。對此,業界人士替宋智孝公司抱不平,向媒體透露,是宋智孝本人的意思想換個造型,且她對於短髮沒有任何不滿,盼望外界的批判聲能消停。

宋智孝本就性格大剌剌,這幾年來更是放飛自我,常常以幾乎素顏的方式出演節目《Running Man》,直爽反應圈粉十足,卻因造型太過邋遢、隨性的關係,令部分粉絲看不下去,開始撻伐她的經紀公司。

出道20年,宋智孝最近首度嘗試耳上激短髮的造型,她本人還在IG上貼出照片,看似對於新髮型很滿意,怎料,粉絲卻與她持相反意見,狠批該髮型像狗啃過,正反意見引起一場大戰,更有人呼籲公司請正視她的造型、要求換一批服裝師。

對此,業界人士替宋智孝公司抱不平,1日向媒體透露,其實是宋智孝本人的意思想換個造型,且她對於短髮沒有任何不滿;也有節目相關人員表示:「這次短髮是宋智孝想要有個變化才嘗試的造型,如果她不滿意的話,就不會在社群網站上PO文了。」又有另一個節目內部人員爆料:「以宋智孝在圈內的地位,工作人員不可能對她的服裝過度干涉。」通常改變髮型或造型會遵照她的意見。關於造型爭議,宋智孝公司並未有其他立場聲明。
其實主要都係剪得唔靚同無造型加上智孝頭骨唔係話細果d,剪短髮更加要小心d。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞