Running Man 討論區 (48)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
少咗撕名牌 但係有槍game都正
老虎>>寶弼>>>>>>>>王鼻
智孝個頭有戴帽都重ok,一除就出曬事
本身見個San射槍扮晒有型 唔太睇得順眼
但haha講出嚟 又令我即刻對佢冇晒偏見
點解咁神奇
咁啱打開咗 搵到位入啫
韓文發音學英文累事?
韓文冇F 音
都係用ㅍ 表達P/F
一下就估中 製作組都要出口
Arin 射射吓唔射係咩玩法
似係冇子彈之後想行埋一邊入子彈
之後自爆
笑死
佢似係射唔中 射到冇晒彈
似係弦外之音 講緊之前啲話射到眼會危險既觀眾
HAHA同世燦特登笑佢幫佢打圓場
我覺得佢純粹緊張而且好認真玩,開發下綜藝力搞笑地懶型應該幾好笑
我覺得冇咩野 條友又唔係成日上綜藝 上rm呢d咁多部cam隊住嘅節目緊張想表現好d都係人之常情
我又冇諗到咁陰謀論
連常綜藝係要認真玩但玩得7先好笑
我睇個陣都係咁諗
懶型認真玩點都好過啲hea玩架啦
今集真係由頭笑到落尾
San真係靚仔,我自己覺得有幾個角度似荷蘭弟
咬子彈嗰下有charm到我
同埋HAHA問佢係咪覺得自己好型
佢嗰句:好似係咁 真係答得好有自信
或者可能都係本身鐘國有合作過
觀感上都係友好之上出發

Arin 同智熙就相對上無咁多表現
Arin玩氣球嗰個game兩秒就cut佐
不過俾我剪都應該好難取捨,開場member既日常talk又真係好好笑好多回憶分享

另外無得唔提下somin
上面氣球gif笑到失智
我有一刻閃過如果係2020年
會唔會見到花痴mode再現
好明顯咁見到就算係拖San手都無咩重點提過下
應該都真係轉佐人設,得閒提下男朋友世贊笑一笑帶過
玩滑梯超短距離跳再配專屬青蛙聲

智孝剪佐頭髮好似無咁自在咁,又出少佐聲
王鼻好似自家鍛鍊有d料到
俾著係以前既佢應該試兩試唔得就放棄
respect
HAHA提出IDEA 寶弼會採用都好正
最後懲罰又係聽大神講俾佢地sir 滑梯
唯一可惜既係整體全日d game突出唔到開場既主題
仲諗住見到1999 12 31 會有d 咩含意
就係帶出3個同99年出世既嘉賓就無了
本身以為係打鐘國 然後OK收尾 完全意料之外
佢唔敢打鐘國 唯有搵個好蝦啲嘅
智孝個頭搞到變左大媽咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞