PS已經變咗做左膠機,點解大家仲咁想買嚟玩

310 回覆
93 Like 13 Dislike
人哋嘅事我理唔到 反正我從來唔賣二手亦都唔同人夾plan 係垃圾先做呢啲嘢
咁人哋咪答左你 Sony嘅政策影響埋其他platform 嘅game 廠自我審查囉 你又loop乜尻
tlou2子公司奶左,就係Sony逼佢奶。gf唔係子公司用老任個ip奶黑鬼,就唔係老任逼?證明唔到喎。

我無話Sony無問題,我只係覺得樓上有人話老任自由d講法太過樂觀。

老任明星大亂鬥異度神劍2 DLC修改件衫個露出地方。原本隻game就出到,去到子公司sora做大亂鬥就改多左布,老任點撚樣清泉?定係我標準定得太高?
左狗嘅講緝係香港人嚟緊9號開始強制用安心出行食飯
所以香港人覺得冇問題
順應做=大家覺得冇問題
點解要屌香港政府
大亂鬥呢個good point 奶刃變布刃
GF係獨立公司,PKM依個IP都只係共同持有,仲要本傳製作係GF完全話晒事,有咩咁難明

大亂鬥 CERO A
XB2 CERO C
又有咩咁難明?仲要只係本身肉色既位變左黑色,波無細到,身材又無變,仲要有D人更加性奮
2隻game rating唔同
大亂鬥 E for Everyone 10+
Xenoblade 2 T for Teen
講本唔本家之後一定會講到呢個位
老任清泉在起碼仲俾到nin nin day2呢啲多咸多趣嘅game出
多咗布係妥協
你覺得隱憂係okay
到時睇xenoblade 3點設計角色再一齊屌都未遲
總之現在屌咗左膠機先
因為佢最仆街
我反對 明明有左leggings仲好J左
根本德政黎
咁真係個個性癖唔同
但明明係突顯身材程度嚟講Bayonetta 同Samus重勁過光焰啦
點解佢哋又唔使改
唔想睇大山婆光焰兩個互搞
女主角要係個素食環保lgbt黑人 劇情要講個黑人要保護白人男主角
因為無露肉,重點係肉唔係身材,光焰個身材都無變過
Bayonetta個design 係大人,你鍾意=ok
光焰design 二次元味濃係小妹妹,你鍾意=你戀童
咁大對奶都妹妹
Bayonetta個design 係BBA,你鍾意=ok

anime girl=loli
炎仲可以話係黑絲,光直程封胸喎,事業線都無埋。
我覺得好睇左 不過可能得我一個覺得 因為冇得刻意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞