PS已經變咗做左膠機,點解大家仲咁想買嚟玩

310 回覆
93 Like 13 Dislike
冇所謂啦, 好彩呢幾年 PC 可以玩好多新GAME , PS2,3 年代根本冇可能 PC 同步發售 估唔到咁正.
機戰, 刺客系列, 破曉傳說. Forza Horizon 5, Life is strange true color
resident evil village , Cyberpunk 2077....
我話撚之部左膠機有冇game
任地獄隻pokemon劍盾對黑鬼兄弟好鬼煩,d怪設計整到膠曬,玩到火都滾。自家主打都要為整而整咁做黑鬼人設。清泉?邊度清呀睇過?
你係“話撚之”就唔會開post bully PS 成班Loser軟鳥 諗住係香港踩低PS谷起XBOT?

依家已經無乜獨佔大作
一係有期限獨佔
加上PS5 問題咁嚴重
真係收得皮
我個post係屌部左膠機嘅左膠政策
同多game少game冇關
所以話撚之佢

但你被害妄想攬住部左膠機指住個個人話係loser又幾可愛
不過最好睇下精神科醫生
又係萬年問題,PKM係gamefuck整唔係老任本家整㗎
唔好俾佢spin到
係咪本家唔關事
重點係干唔干涉非本家game嘅倫理審查
pokemon個IP老任有份,又搵老任發行,一句唔係本家就可以唔入老任數咩。

老任放任gamefake咁做法,我就一定屌。雖然屌係無用,但至少重製珍珠鑽石我唔會買。佢再出新作先再算。
如果你都唔買唔玩 人哋整啲game殺晒啲白人留黑人 全部人同性戀都唔關你事啦 盲都睇得出你哋班XBOT做緊乜
上面一早屌咗左膠機啲倫理審查影響埋multiplatform啲game
同埋呢度得我應你

以你邏輯
如果我之後唔應你嘅話呢個post都唔關你事
不過講下啫
你繼續喺度幫個左膠機吠可以推下個lost
問題你講既係遊戲內容,依part係gamefuck自己做,gamefuck佢自己搞黑鬼關咩老任事?
定你側面証明老任唔會搞道德審查迫D二三廠一定要/唔要左膠化
由佢啦,個個post都見到佢左一句xbot右一句xbot跳咗掣咁
我好簡單,邊個做得好做得差咪捧邊個踩邊個
又唔見上代xbox one有人幫佢講說話
他朝有日微軟做得差都係照屌佢
影響埋其他平台?咁睇嚟本身間game廠都認為無問題先咁做喎 點解唔屌埋間game廠淨係屌Sony呀

不過你咪唔好應囉 你哋班軟鳥唔日日嘈喧巴閉都話之你 XBOT本身都無乜討論價值 搵多個朋友傾起佢話題都無
Come on 繼續
呢個post需要你
個post開咗一個月
部左膠機終於等到有左狗入嚟護駕
因為最左膠既game 廠都係under sony, 答唔答到你
咁樓主既然都唔買PS5 即係影響唔到佢啦 咁關佢咩事 問嚟把撚咩
買到咪玩囉,不過又比我抽到咁解
哩個真,tales同機戰都係steam同時賣得黎又無乜bug, ps3年代根本無可能
你條廢柴另一邊畀人圍到收晒皮 宜家終於搵到戰友
:你地全部就算唔係XBOT都一樣係loser
你被呢班loser bully
慘慘豬喇
攬攬先
慳返啲錢可以夾多兩隻公仔有助Get life嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞