PS已經變咗做左膠機,點解大家仲咁想買嚟玩

310 回覆
93 Like 13 Dislike
俾騰訊做中國區代理唔算奶共?
咁都唔係我無野講。
要響支那賣機係一定要行代理制,PS同XBOX都係搵支那公司代理先賣得,關咩奶共事
唔識就google下先啦
PC最好
俾中國袋錢就係益共產黨架啦老任Sony都唔例外,大環境係咁,奶得好睇定難睇既姐。

你要不停護航我都無咩好講,我就點都屌既,除非佢完全唔做中國人生意,不過都無咩可能。
咁即係所有賣野去支那市場既商家都係奶共
你賣野去支那就要比關稅比支那海關,比運費比支那公司=俾中國袋錢=益共產黨
咁既邏輯有無錯?

索狗奶共都奶出新天地 咁你又提
做生意係咁喎,奶共咪奶囉,做得出驚咩俾人屌,實有人幫襯,雙贏。
咁係咪可以屌埋你?因為依你邏輯,你都有份奶共
係,歡迎任屌。
同埋以你"Sony左膠左到出曬面仲有討論空間咩?"既理論
全香港有交過水費都算奶共既前提下,奶共仲有討論空間咩?
係無既,現實就係香港人已經輸撚左。
全世界都食過狗屎
正呀一齊食
機戰冇bug???
啱啱出無架, patch之後先出事ja ma
全機種出事, 唔係只有pc
以前pc特別多bug, 而家好少
最近個次pc出事就係RE8出吸血鬼蝙蝠個陣會跌落30fps, 成個月後俾人屌關denovo事先patch
屌啦仲好意思提原神
任豚仔仲未有得玩呀
明明第一日就話有Switch版即刻比人屌奶共做咩唔告鳩人
依家隻驚出左年幾都仲未有
死任豚,老任奶共係唔需要討論嘅
GTA ONLINE load場bug都等左差唔多十年先FIX到仲要係靠社外Hacker幫手
共就個個都奶㗎啦, 係"索尼"d 貨去晒歐洲當亞洲狗咁撚
Switch/53752台(累計1757万5223台)
Switch Lite/49990台(累計428万4885台)
Nintendo Switch(有機ELモデル)/99195台(累計49万2172台)
PS5/1814台(累計99万7605台)
PS5 デジタル・エディション/105台(累計19万546台)

日本跌到賣得唔夠2000部
唔知CAPCOM會唔會拖下World 2開發進度先呢
(笑)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞