PS已經變咗做左膠機,點解大家仲咁想買嚟玩

310 回覆
93 Like 13 Dislike
原宇宙

識人讀到master 都比line 騙案呃左十幾萬
歐美市場亦唔見得buy政治正確
[業界巨頭]SIE高層副總裁意圖約砲未成年少年,Sony快刀解雇
https://lih.kg/2798318

大愛到自己落埋場玩
唔buy就唔會斷貨斷足一年啦
佢貨源少唔等於大賣
日本一樣缺
唔見得因為日本buy政治正確
應該話唔care嘅,至少冇太大反感

無論係PS5定係Xbox Series嘅銷量都比起上一代多嘅情況下仍然缺貨,即係代表需求比起上一代多
根本全機種都升
Gaming PC, Switch都有升幅
同歐美市場buy政治正確所以好賣咗完全冇關係
要比係比market share增減
唔係比同上代賣多咗幾多件
D 貨去晒歐洲任買, 係亞洲缺貨
唔關政治正確事啦,MS本身重新投放返資源去日本市場先攞返少少失地,仍然冇辦法同360時代相比
日本都係等緊mh回家先會谷到機
事實上Sony嘅核心有PS4時代開始已經轉移左去歐洲,因為歐洲嘅銷量比重不斷咁增加反而日本萎縮緊,自然就大細超
最慘依家想轉玩xbox 都無xbox x 買
黑人女人主角一定要叻同醒,黑人男人一定係副助角色/神秘勁人角色
白人女人一定係勇猛好好抽
後生白人男人一定係痴飯食,廢鳩
仲有大波妹一定係早死,靚女一定係les鐘意女人
買定等FF16 呢張空頭支票

利申好想買PC
明明之前Returnal Demon Soul同Ratchet都賣過廣告 你係咪出街掛住睇Miku 我印象中Returnal Demon Soul Ratchet信和都黐過Sticker 真係得啖笑
sony垃圾
講撚到口臭,無game就黎變都市傳聞
同一準則,如果ps5叫無驚,xbox都唔叫有
想知話無驚既幾多人真係有機?
嘥氣啦 XBOT係唔係都話PS5冇game 總之嗰隻game PS4有就唔係PS5 game 但我就搵唔到XBOT咩game係S|X有而One無囉

反而有好幾隻game PS5有而PS4無 笑死 可能佢哋做慣Loser 持住兒登有幾隻軟鳥就日日bully PS5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞