PS已經變咗做左膠機,點解大家仲咁想買嚟玩

310 回覆
93 Like 13 Dislike
都話隻game評級分別
唔自我審查唔代表唔使過政府審查,你話大亂鬥本身係CERO C都封肉就話姐,依家係為左遷就CERO A一定要改姐
同埋都係個句,封左肉,咪一樣腰幼波大
老任放pokemon俾gf話曬事,結果無影響,我都係罷買。
又開始拖埋任天堂一齊講 XBOT啲戲碼次次都係引啲任豚出嚟咬人 明明本身完全無提任天堂
GK收開幾錢一隻字?
LGP LGE之後就無買過垃圾GF既game
我Sony老任PC都有玩,但係Sony老任都係要屌,都係食屎狗。
逐隻字計?月薪就差唔多~ 如果一個月$30K可以諗吓

如果逐個post 逐粒字計搵你阿媽做啦 我自己份工仲舒服
原來係高級GK
係咪專門負責屌XBOX?
唔知咩叫GK 似乎你熟行情啲 出面XBOT圍插PS 反而係話返人專責屌XBOT 我真係笑咗 不過你隻任豚雙重標準唔係第一日嘅事
亞洲女角就要純潔,鬼妹角色就可以豐乳肥臀,赤裸裸的種族歧視。
反駁屌老任就係任豚
反駁屌SONY就人地係XBOT
肯定係任豚雙重標準啦

依家左膠機D鬼婆咪個個大山婆囉
我淨係話你啫 本身我都唔提任天堂啲乜嘢 係XBOT挑起火頭先 你就即刻衝出嚟柒
如果坐屋企屌柒你班軟鳥 三萬皮又幾正 我都想做 不過我唔係做呢行 好可惜

可能你仲寫意呢 出街夾返隻Miku先啦
GK收開幾錢一隻字?
逐隻字計?月薪就差唔多~ 如果一個月$30K可以諗吓

如果逐個post 逐粒字計搵你阿媽做啦 我自己份工仲舒服
原來係3萬蚊
Ching咁樣算唔算自爆左人工
如果坐屋企屌柒你班軟鳥 三萬嘢又幾正 我都想做 不過我唔係做呢行 好可惜

可能你仲寫意呢 出街夾返隻Miku先啦
屌 係咁手殘... 錯完又錯
所以咪抵屌囉,全部都要屌,無一間廠係無辜。

鬼妹代表
佢係人妖

咁換過個
上代個樣好好多,今代真係攪唔掂。
話PS無game就XBOT
同埋個post本來就只係屌部機左膠,你就衝出嚟屌晒所有人XBOT,係都係你柒啦
政治正確嘅威力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞